2777
2789

عاقل واقعی عقل رو جار نمیزنه همیشه پول خورد صدا داره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شخصيتم برونگراست خيلي با حالم ولي خودم دوس دارم متين باشم

متانت به درون گرا بودن نیست

باور کن قصد تعریف از خودم ندارم ولی همه من رو به عنوان یه خانم متین و باشخصیت و در عین حال فروتن می شناسن.ولی روابط عمومی ام خوبه و اصلا هم کم حرف نیستم ولی کلا زود صمیمی نمیشم و همه جا اول سکوت می کنم تا اوضاع دستم بیاد . با آدم ها وارد حرف خصوصی و یواشکی نمیشم و همیشه فکر می کنم که حرف خلوت ممکنه تو جمع هم بره، پس حواسم رو جمع می کنم که چی بگم

متانت به درون گرا بودن نیست باور کن قصد تعریف از خودم ندارم ولی همه من رو به عنوان یه خانم متین و ب ...

خوش ب حالت عزيزم،من خيلي زود باهمه صميمي ميشم و درددل ميکنم،خيلي با خودم کلنجار ميرم ک اين عادتم رو ترک کنم ولي نميشه،عزيزم لطفا از باورهات برام بگو دليل رفتارات رو بهم بگو بلکه من ياد بگيرم يکم

بر محمد و آل محمد صلوات  
خوش ب حالت عزيزم،من خيلي زود باهمه صميمي ميشم و درددل ميکنم،خيلي با خودم کلنجار ميرم ک اين عادتم رو ...

مرسی عزبزم

شاید تجربه باعث شده اینطوری باشم، تجربه های بچگی و دبیرستان.همیشه و همه جا وقتی حرف می زنم فکر می کنم ممکنه این حرف جایی بازگو بشه

پشت سر کسی حرف نمی زنم و اگه کسی جلوی من غیبت کنه بی توجهی می کنم و در نهایت میگم ول کن بابا! حرف خودمون رو بزنیم

در مورد موضوعات عمومی و روز حرف می زنم و معمولا آدم ها فازشون تغییر می کنه

در رابطه با جنس مخالف هم معمولی معمولی رفتار می کنم، عین یه زن.با زن ها هم حرف های زنانه نمی زنم

مرسی عزبزم شاید تجربه باعث شده اینطوری باشم، تجربه های بچگی و دبیرستان.همیشه و همه جا وقتی حرف می ز ...

چ خوب ک فکر اينجاها رو هم کردي،من هيچ وقت ب عاقبت کارم فکر نکردم

بر محمد و آل محمد صلوات  

و اما عادات بد...

ب همه اعتماد ميکنم

وقتي از کسي ناراحتم همش پشت سرش حرف ميزنم تا دلم خالي بشه

زود صميمي ميشم با همه

اصلا نميتونم خوددار باشم و ناراحتيمو ب رو خودم نيارم

پر حرفم

حرفاي اضافه زياد ميزنم

تو همه چيز دخالت ميکنم و نظر ميدم

بر محمد و آل محمد صلوات