2777
2789

سلام به همه دوستان عزیز،با توجه به این روزهای کرونایی،بهتره از کسانی که کسب و کازهای اینترنتی دارن،حمایت کنیم،من این تاپیک رو زدم جهت حمایت از کسب و کارهای خانگی و اینترنتی،هرکسی پیجی داخل اینستا داره،آدرس و توضیحاته لازم رو اینجا قرار بده تا دیگران اگر تمایل داشتن فالو کنن،خودمم اولین نفر پیجم و توضیحاتشو قرار میدم.

دوست داری پشت صحنه زرق و برق های اینستا رو ببینی؟؟

دوست داری دستور غذاهای جدید رو یاد بگیری؟؟

دوست داری ماسکهای خانگی برای مراقبت پوست و مو رو یاد بگیری؟؟

دوست داری متوجه بشی چیکار کنی بعده اصلاح جوش نزنی؟؟

دوست داری موسیقی رو به صورت زنده بشنوی؟؟

دوست داری موسیقی یادبگیری؟؟

دوست داری بخندی و پستهایی که تا به حال کسی ندیده رو ببینی؟؟

دوست داری سوتی های ما و دیگران رو بخونی و بخندی؟؟

پس به پیج ما سر بزنید که کلی سورپرایز براتون تو راه داریم،پیج در حاله عضو گیریه اما به زودی کلی سورپرایز براتون اماده کردیم که منتشر میکنیم.

تعداد فالوئرها بالا بره تبادل هم با پیج‌های کاری مفید انحام میدیم.

به پیج ما سر بزنید،قطعا پشیمون نمیشید.

everything_about.we

پیحمونو فالو کنید،قول میدیم پشیمون نشید،ترکیب منو دوستم،یه بمبه شادیه،کلی سوتی دادیم که با شنیدنشون صد در صد خنده روی لبای خوشگلتون میشینه.❤

روانشناس مملکت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم درباره شغل اینترنتیت میگی؟ ❤️🌻

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
گلم درباره شغل اینترنتیت میگی؟ ❤️🌻

عزیزم،این کار نه مهارته خاصی میخواد و نه مدرک تحصیلیه خاصی،سرمایه اولیه هم نمیخواد به دلایلی که واقعا قابل قبوله

حقوقش مثله تمام کارهای اینترنتی دیگه بستگی به خودتون داره،الان من بگم ده میلیون باورتون میشه؟؟یا بگم هزارتومن باورتون میشه؟؟خودتون باید وارد بشید تا ببینید حقوقتون در چه حدی هست،هرچه تلاش بیشتر،خب قاعدتا حقوق هم بیشتره.

کارمون هم ما مشاوران مخصوصه شرکت هستیم که مشاوره پوست و مو میدیم و اگر کسی مشکل یا درمانی برای پوست و موشون نیاز داشتن،بهشون محصول معرفی میکنیم،درآمد حلاله و شرکت محوز داره،اسم شرکت هم شرکته جهانیهPMLM هست

روانشناس مملکت😍
سلام میشه در مورد شغل اینترنتی که دارین ی توضبیحی بدین ؟

سلام عزیزم این شغل یه شغل اینتننی هست که محدودیت مکانی و زمانی نداره و شما برای شروع نیاز به هیچگونه سرمایه اولیه ندارید و کارما هم مشاوره پوست و مو هست که قبل از شروع آموزش پوست و مو رو میبینیم

روانشناس مملکت😍