2777
2789

ازش متنفرم چون فهمیدم ی بار با شوهرم رفته مشروب خورده.

بعد با زن دومش و بچه های زن اولش میخواهن چهارشنبه بیان خونمون... اه اصلا نمیخواهم ریختشو ببینم اصلا نمیخواهم بیاد تو خونمون

زن اولش ول کرده رفته با ی مرد دیگه ازدواج کرده..‌

ازش خوشم نمیاد دعا کنین ی مشکلی براش پیش بیاد نیاد

من رو شوخی بهش گفتم دوستتو دعوت کن تا دهنشو بزنم سرویس کنم الان واقعا دعوت کرده😭😭😭😭😭

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

پس بزن سرویس کن دیگه خدا زود دعاتو مستجاب کرده

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
پس بزن سرویس کن دیگه خدا زود دعاتو مستجاب کرده

😐😐😐الان باهاش دعوا کردم ک اون ها کرونا میگیرن یا ما

میگه دوست های تو میان خبری نیس 

اخه دوست های من با شوهرشون میان و دوست خانوادکین و چندین ساله میشناسم مادر پدر اقوامشون همه رو حتی شوهرمم همشونو میشناسه😬😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐الان باهاش دعوا کردم ک اون ها کرونا میگیرن یا ما میگه دوست های تو میان خبری نیس  اخه دو ...

دیگه وقتی راحت مهمون دعوت می‌کنی نمیتونی بگی کرونا!

ولی واقعا چرا اینقدر راحت و بی خیالین؟!

😐😐😐الان باهاش دعوا کردم ک اون ها کرونا میگیرن یا ما میگه دوست های تو میان خبری نیس  اخه دو ...

وا مگه کرونا غریبه آشنا میشناسه

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
بگو تو این کرونا یه شوخی کردم یابگو علائم دارم ازحالا شروکن به علائم زدن بگو بو ومزه حس نمیکنم الکی ...

خدا کنه حالا الان تابلو فردا پس فردا میگم حالم خیلی بده کرونا دارم

دیگه وقتی راحت مهمون دعوت می‌کنی نمیتونی بگی کرونا! ولی واقعا چرا اینقدر راحت و بی خیالین؟!

شوهرم بیخیاله ن من😬😬