2777
2789
عنوان

چن ساله گوشیتونو دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا چرا باید بخاطر گوشی افسردگی بگیرم؟😂 من قراره چند وقت دیگه به خوبشو بخرم😍  البته الا ...

مرسی ولی واقعا الان دلم نمیخواد عوضش کنم خیلیی دوسش دارم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
از آذر 92 داشتم سه ماه هنگ کرده  بی گوشیم فکر کنم حالا حالاها دیگه نتونم بخرم

گوشی خیلی گرون شد یهو

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
اره شانس منه

ان شالله یه خوبشو بخری زود زود💛

۲۰۱۶ گرفتمش خیلی دوسش میدارم😍😘

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡