2777
2789
عنوان

افسردگی من

133 بازدید | 27 پست

من با افسردگیم چیکارکنم بنظرتون خوب میشم؟

من چندماه پیش افسرده شدم خیلی شدید الان ی مدتیه ی جوری شدم همش میخوام از شوهرم جداشم هیچی واسم جذاب نیس ی تصمیم میگیرم فرداش پشیمون میشم صبح ها حوصله هیچیو ندارم دلم میخواد سریعترشب بشه میخوام خونمو عوض کنم بهش فکرم میکنم تپش قلب میگیرم حالم بدمیشه ناامیدم واسه ایندم شوهرم خیلی خیلی ادم خوبیه باعشق و علاقه زیاد باهم ازدواج کردیم نمیدونم چم شده هیچ مشکلی باهم نداریم بی دلیل افسرده شدم الانم که اینطورشدم توروخدا اگه کسی مثه من بوده یا هس بیاین بگین چجوری درمان شدین

مشکل ریشه ای خاصی نداری عزیزم؟ 

ینی همینجوری افسرده شدی

برو روانشناس

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من خودم تازه افسردگیم درمان شده  اول بگو این تشخیص خودته؟ یا دکتر رفتی  دوم تو خانو ...

دکتر نرفتم ولی علائم افسردگی مشخصه دیگه حالم خیلی بد بوده الان به اینجا رسیدم اره تو خانوادمون عمم افسرده شده بود وقتی همسن من بود

همیشه ترس از دست دادن شوهرمو داشتم فقط مشکل دیگه ای نداشتم

نباید این ترس را داشته باشی وگرنه جذب میشه 

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
دکتر نرفتم اما خب دیگه بچه که نیستم بلخره علائم افسردگی مشخصه چیه

این افسردگیا هست عزیزم مخصوصا اگه اول ازدواجت باشه ولی خودت نباید بهشون تن بدی. سعی کن ی فعالیتی که دوست داری انجام بدی هرچقدر بری تو فاز افسردگی بدتر میشی و هیچکسم جز خود تو نمیتونه بهت کمک کنه

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
نباید این ترس را داشته باشی وگرنه جذب میشه 

دست خودم نبود اصلا هی میخواستم بیخیال باشم شکاکی میکردم همش  ترس از دست دادن داشتم میدونستم این فکرای الکی خودمه از شوهرم مطمئن بودم ولی باز نمیتونستم جلو افکارمو بگیرم

دکتر نرفتم ولی علائم افسردگی مشخصه دیگه حالم خیلی بد بوده الان به اینجا رسیدم اره تو خانوادمون عمم ا ...

خب ببین اینو برات میفرستم اگه افسرده بودی شدتش و ببین 

شدت خیلی مهمهه

ژنتیک هم تاثیر داره ولی در حد مادر پدر و خواهر اینا عمه خیلی مهم نیست 

برو این سایت تستش و بزن 

از کی حس میکنی افسرده ‌شدی؟ 

https://www.mmsiz.com/تست-افسردگی