2777
2789
عنوان

آجیای گلم اموزش مجازی خیاطی باهزینه بسیار کم🌻🌻🌻😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 410 پست
نه جدی توصیح بده کارورات چیکاره؟کنجکاو شدم بدونم؟ کارور#  

بابا اوسکول😫😫😫😫

اون زنه چاقه که براش مانتو دوخته بودی یادته؟

کمربند داشت و قسمت بالاتنه رو کارور

مدل داشت ،گفتم چقد تمیز دوختی...

میگم دلم میخواد اونو رو مانتوم پیاده کنم

میترسم دوختشو بلد نیستم 😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا اوسکول😫😫😫😫 اون زنه چاقه که براش مانتو دوخته بودی یادته؟ کمربند داشت و قسمت بالاتنه رو ...

خب میمیری قشنگ توصیح بدی😤همش میگه کارررور .خب کارور و مرض😁😆وقت پریودمه بی اعصابم نازمو بکش ..بزار وقت کنم برات توصیح میدم🤩

بابا اوسکول😫😫😫😫 اون زنه چاقه که براش مانتو دوخته بودی یادته؟ کمربند داشت و قسمت بالاتنه رو ...

بخدا منو دق دادی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هنو ۲۵ سالته انقد خرفت شدی دریا😑😑

پیر بشی باید بزاریمت سالمندان بخدا 😂❤

بخدا منو دق دادی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ هنو ۲۵ سالته انقد خرفت شدی دریا😑😑 پیر بشی باید بزاریمت سال ...

حالا کمرت درد میکنه زبونت ک مشکل نداره  هی میگه کاررور انگار من حس ششمیم🤣یبار دیگه خووب توصیح ندی شتلق#  

خب میمیری قشنگ توصیح بدی😤همش میگه کارررور .خب کارور و مرض😁😆وقت پریودمه بی اعصابم نازمو بکش ..بزار ...

وااییییی قربونت برم لازم نیس زحمت بکشی😍

(چرت گفتم خیلیم لازمه 😑😑😂😂😂)

آخه حوصله نداشتم کلی تایپ کنم☹☹☹

گفتم بگم کارور توی اسکول خرفت میگیری

نمیدونستم پیری خرفتی بی حوصله ای

برو بخواب دیگه پیرزن مُردنی 😂😂😂❤

وااییییی قربونت برم لازم نیس زحمت بکشی😍 (چرت گفتم خیلیم لازمه 😑😑😂😂😂) آخه حوصله نداشتم ...

خب باشه گلم پس حالا که اصرار میکنی یاد نمیدم فداتشم😘😘😘خودت تلاش کن زحمت بکش گشاد نباش ویااد بگیر 😁من پیر وخرفتم ومرردنی منو چه به اموزش🤣