2777
2789
عنوان

میخام به دوستت کمک کنم

218 بازدید | 32 پست

یکی از دوستام مشکل بارداری  داره. البته تو خانواده شون ارثی هست .یکی از خواهراش دوتا پسر داره رفته بود برا جلوگیری حلقه بزاره. دکترش بهش گفت نمیتونی باردار بشی رحمت کوچیکه. حلقه نزار وقتی به دکتر گفت دوتا بچه دارم میخاست شاخ در بیاره.. الان خواهر همین دختره ک دوست منه دوسال هنوز باردار نشد. خاله هاش و دوتا خواهر دیگش هم باردار نشدن شاید ۱۸ ساله گذشته. هنوز هم صبورن و منتظر بچه هستن. و شوهراشون هم اصلا تا حالا برا بچه دلشونو نشکستن.

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️

حالا دوست دارم ک ان شالله خودش باردار بشه ولی اگه نشد براش یه بچه تو شکمم بزرگ کنم. ینی تخمک و اسپرم از اونا باشه. البته تخمدان ضعیف داره. آیا میشه. به نظرتون بهش پیشنهاد بدم🧚‍♂️🧚‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دوست دارم ک ان شالله خودش باردار بشه ولی اگه نشد براش یه بچه تو شکمم بزرگ کنم. ینی تخمک و اسپرم ...

درست نیست...بنظرم خیلی مشکلات داره...و بنظرم اصلا حلال هم نیست مگر عقد بین تو و شوهر دوستت خونده بشه

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
حالا دوست دارم ک ان شالله خودش باردار بشه ولی اگه نشد براش یه بچه تو شکمم بزرگ کنم. ینی تخمک و اسپرم ...

نه ادم هیچوقت دلش نمیاد نه ماه تو شکمش نکه داره بعد بده ب یکی دیگه

خدایااااااا شکرررررت 
از کجا میدونی شوهراشون دلشون واسه بچه نشکستع؟ شما از دل اونا خبر نداری.

همیشه خودشون تعریف میکنن هر دکتری هم میبرنشون. بچه میارن ولی تو سه ماه سقط میشه. میکارن بازم سقط میشن.

نه همچین کاری نکن . اگه میخواستن خودشون پیشنهاد میدادن

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
نه ادم هیچوقت دلش نمیاد نه ماه تو شکمش نکه داره بعد بده ب یکی دیگه

ینی احساساتی میشم. آخه مال من ک نیست

درست نیست...بنظرم خیلی مشکلات داره...و بنظرم اصلا حلال هم نیست مگر عقد بین تو و شوهر دوستت خونده بشه

واقعاا.فک کردم برا اسپرم فقط صیغه میخان😯

اسپرم اهدایی نه ولی رحم اهدایی به خاطر خدا بچه خودت و شوهرته ولی میدین به اون 

نه همچین کاری نکن . اگه میخواستن خودشون پیشنهاد میدادن

دلم میسوزه همش برام میگه ناراحت میشدم. 

اسپرم اهدایی نه ولی رحم اهدایی به خاطر خدا بچه خودت و شوهرته ولی میدین به اون 

نه بچه خودم ک نه. شوهره مشکل نداره دوستم یکم ضعیفه ولی خانوادگی ایطورن . دکترش هم بهش گفت فقط صبررکنین