2777
2789
عنوان

دهمی های انسانی

996 بازدید | 16 پست

‼‼کککمممممکککک‼‼کسی کتابی سراغ داره(عربی دهم انسانی) که متن عربی و تجزیه تحلیل کامل عربی رو داشته باشع مثل( مبتکران فارسی)❓

باید از الان بشینم بکوب برا کنکور بخونم خودمو اماده کنم😬

برا حاجت دلم صلوات میفرسی؟🙂مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زمان کنکورم از کتابای مشاوران عربی استفاده کردم و بیشتر کتابای دیگش

چون ناشر تخصصی رشته انسانی هست

الانم ترک سه دانشگاهم

🎉🏊⚽😇💪👯🎲 ورزشکار مثبت اندیش باشیم همگی انرژی مثبت🎉🎉🎉دنیای رنگی😍😻⭐⭐🌙🌙
😂ع دهم وسط سال تخصیلی میخوای برا کنکور بخونی😐😂تا کنکور نمیکشی

ارع خو الان شروع کنم بعدن استرسم کنتر میشع الان که نخونم بعد عین منگلا میشینم زل میزنم ب سوالای کنکور هیچیم حالیم نمیشه اینا چیع غش میکنم میفتم میمیرم والا الکی ک نیس اینجا ایرانه 😂😂

من زمان کنکورم از کتابای مشاوران عربی استفاده کردم و بیشتر کتابای دیگش چون ناشر تخصصی رشته انسانی ه ...

عربی رو چند درصد زدی؟

ارع خو الان شروع کنم بعدن استرسم کنتر میشع الان که نخونم بعد عین منگلا میشینم زل میزنم ب سوالای کنکو ...

😂😂بو خیلی بزرگش کردی من که ندیدم کسی بتونه ت بخون شاید تونستی بکوبب از دهم بخونی

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
من پکیج سراغ دارم ولی کتاب نه  مشکلت چیه؟

تو عربی مشکل ندارم فقد میخام ترجمه متنشو داشته باشم خیلی طول میکشه همرو ترجمه کنم بنویسم

عربی رو چند درصد زدی؟

یادم نمیاد😂

کلا بدم میاد از عربی😂

زیادم نخوندم عربی میشه گف الکی گرفتم کتابشو😂 ولی ب استاد عربی کلاس کنکورم نشون دادم کتابو گفت خوبه

😂😂

🎉🏊⚽😇💪👯🎲 ورزشکار مثبت اندیش باشیم همگی انرژی مثبت🎉🎉🎉دنیای رنگی😍😻⭐⭐🌙🌙
یادم نمیاد😂 کلا بدم میاد از عربی😂 زیادم نخوندم عربی میشه گف الکی گرفتم کتابشو😂 ولی ب استاد عربی ...

کتابش چی بود اخه عربی خیلی مهمه تو کنکور انسانی مخصوصاا من ک میخام حقوق برم