2777
2789
عنوان

زنداداشم چرا اینجوری میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 252 پست
بگین کرونا که رفت ان شاالله کلتونو دعوت میکنیم مغز فندوقیا

بهترین جواب 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووف👌🏻😂😂 بهترین جواب

خداييش اين زن داداش ازاوناس ك بايد زجرش بدي دهنش سرويس شه😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خوب الان یعنی چی؟

یعنی توقع داره کل فامیلاشو پاگشا کنین که بیاد؟

اگه رسم شهرتون اینه برلش توضیح بدین که به خاطر کرونا شرایطشو ندارین و بعد از کرونا فامیلاشونو دعوت میکنین و جبران میکنین

همسرم:جان منی به مختصر❤

چه پر رو ولش کنید دعوت نکنید بگو عزیزم کار خوبی میکنی نمیایی 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
خداييش اين زن داداش ازاوناس ك بايد زجرش بدي دهنش سرويس شه😁

دقیقا👌🏻😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

جاریه منم به مادرشوهرم میگه بایدمنودعوت کنی بیام خونت مادرشوهرمنم ناراحت میشه دعوتش نمیکنه همیشه من وسه تاخواهرشوهرام میریم خونه مادرشوهرم اون نمیادتنهامیمونه 

مادرشوهرم معتقده ادم واسه خونه خودش دعوتی نمیخاد اینجاخونه عروساودامادام هم هست پس بایدبدون دعوت بیان

بیشعوره چقد الان وقت مهمونیه اخه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤