2777
2789

نمیدونم این چه کار زشتیه سریع میبینن یکی کمک لازم داره به دلایل بیخود تاپیک رو میبندن

یه راهکار دیگه اینه با بازی بهش غذا بخورونی

مثلا قایم موشک بازی کنید، برای هر دور بازی باید دو قاشق بخوره تا بازی کنید

سعی کن صبحانه ناهار شام تو ساعت مشخصی باشه تا بدن عادت کنه به اون زمان

میان وعده هم چیزای کوچیک مثل بادوم پسته یا میوه و شیر خوبه

با بازی تشویق به خوردن میشه

تنبیه اصلااااا تنبیه دلزده میکنه

@denizi

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلی تایپ کردم براش خواستم بفرستم دیدم تعطیل شده .😁حیف حرفام باحال بود

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

من یه تجربه ای که دارم اینه که بچه اگه صبحانه نخوره اشتهایی هم واسه خوردن ناهار نداره و خوردن صبحانه حتی دو سه تا لقمه کوچیک هم واجبه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

استارتر جان

مشکلم صرفا فقط بدغذایی دخترم نبود

میدونی از چی دلگیرم

از اینکه بعضی مادرا بخدا یک صدم تلاش منو نمیکنن.بچشون عین ادم بزرگ میشه

خدا میدونه همش دکتر و ازمایش و همه کار کردم

انقدر خسته بودم که دلم نمیخواست جواب بدم به بعضیا که میگفتن دکتر بردی؟ شربت دادی؟ و ... از این قبیل سوالا

مگه میشه بعد از دوسالو هشت ماه این راهارو نرفته باشم؟؟؟؟

انقدر بیخیال بودم که هیچیو امتحان نکردم و اومدم تاپیک زدم؟؟؟

همون خدا شاهده چقدر صبوری کردم

چقدر پیگیر بودم

اما مگه یه زن که مادر میشه دیگه آدم نیست؟؟فولاده؟؟

همه ی زحمتام یه طرف،وقتی میرم میبینم سه ماهه استپ شده و دکتر میگه کاری ازم برنمیاد برو جای دیگه

دیگه چه حس و انگیزه ای برام میمونه؟؟

اونایی که گفتن همسرت انتخاب خودت بوده پس اشتباه از خودته،

مگه چاره داشتم؟یا انقدر موقعیت داشتم که بشینم منتظر یه کیس بهتر؟؟

اصلا میتونستم منتظر بمونم یا نه مرض داشتم به قول یکی از بچه ها از چاله درام بیفتم تو چاه

یا اصلا مگه میدونستم اینجوری میشه؟؟

مگه همه خبر دارن بعدا زندگیشون چه مسیری رو طی میکنه؟؟

من فقط حرفم این بود که وقتی خدا میگه ادعونی استجب لکم

وقتی میگه روی من حساب کن

پس چرا هیچوقت هیچ دری رو برام باز نکرده؟؟

وقتی میبینم کسایی که فقط وقت نیاز فقط یه صدایی میکنن و درجا مشکلشون حل میشه

منم میگم تمام چندسال عمرم به اندازه یه کم شدن از یکی مشکلات حقم نیست؟؟؟

من همه راهارو رفتم

تلاشمو کردم

محض اطلاع دوستی که گفت فقط دعا کردی یا تلاشم کردی

اما دیگه نه با تلاش جواب گرفتم نه دیگه رمقی برام مونده که بخوام ادامه بدم

استارتر جان مشکلم صرفا فقط بدغذایی دخترم نبود میدونی از چی دلگیرم از اینکه بعضی مادرا بخدا یک صدم ...

بازم نا امید نباش

ببین خودم خدا میدونه چقدر مشکل و بیماری رو تنها حتی بدون اینکه خانوادم یا کسی بدونه با هزار جور قضاوت شنیدن تحمل کردم و گذروندم

اون روزها هم که من مریض بودم دکتر با نا امیدی حرف میزد اما همیشه امیدی داشتم چند سال دنیام تیره و تار بود افسردگی شدیدی داشتم آخرشم حل شد و من خوب شدم

هر کسی به نوعی سختی داره

الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم راه حل بعضی چیزا آسون هم بود، من به طب سنتی خیلی اعتقاد دارم 

مطب دکتر روازاده تو تهرانه، دکتر خیراندیش هم خوبه منتها طب سنتی مثل طب شیمیایی نیست سریع جواب بده، به مرور و ریشه ای حل میکنه، باید هر کاری میگن به مدت زمان طولانی انجام بدی و پیگیر باشی

فقط به صبر توصیه میکنم، انشاءالله خدا کمکت میکنه

سعی کن تو دعاهات خلوص و تواضع و تضرع و استغفار داشته باشی

این موثرترین شیوه دعاست

استارتر جان مشکلم صرفا فقط بدغذایی دخترم نبود میدونی از چی دلگیرم از اینکه بعضی مادرا بخدا یک صدم ...

اون کلیپی هم که گفتم حتما ببین شاید معده بچه تو هم سرد شده، بازم نظر دکتر طب سنتی مهمه