2777
2789
عنوان

کمک برای ژله

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 36 پست

نباید بزاری کاملا ببنده یه لایه بعد لایه دیگه بریزی

درحد یکم چسبناک بود و ژله لابه دوم ب بعد هم  زیاد داغ نباشه و بزاری سرد شه

برای نچسبیده توی قالبم دوساعت قبل ریختن مواد ژله توی قالب ، قالب خالی رو بزاری تو فریزر و چرب کنی قبل ریختن ژله...موقع دراوردن ژله از قالب هم تویه یه ظرف بزرگ تر اب ولرم میزاری و با چاقو دور قالب رو ازاد میکنی و بعد چند دقیقه روی ظرف چپه میکنی

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شنیدم فریزر یخ میزنه خراب میشه گذاشتم خارج از فریزر

نه برا لایه لایه درست کردن هر لایه بسته به حجم زله ۵ تا ۱۰ دقیقه فریزر میدارم در انتها که قالب پر شد حدود ۵ ساعت یخچال میذارم بعد از قالبم درمیارم 

نباید بزاری کاملا ببنده یه لایه بعد لایه دیگه بریزی درحد یکم چسبناک بود و ژله لابه دوم ب بعد هم &nb ...

یعنی اول قالب رو ک چرب کردم چند دقیقه بزارم فریزر بعد مواد ژله رو بریزم درسته؟

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪

ن قالب بزار فریزر بعد موقعی ک میخاستی ژله بریزی چرب کن 

زیادم چرب نکنی قیافه ژله بد میشه

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
ن قالب بزار فریزر بعد موقعی ک میخاستی ژله بریزی چرب کن  زیادم چرب نکنی قیافه ژله بد میشه

اهان خیلی ممنونم از راهنماییتون امشب برای امتحان درست میکنم

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪

اره قالب خالی  رو چرب کن خیلی کم  بذار فریزر یا خیسش کن یه بار اب بریزو خالی کن بذار فریزر 

ژله هات گرم وسرد نباشه به دمای محیط برسه یه لایه ژله داغ بریزی بقیه ی لایه هاروهم خراب میکنه 

کاملا باید بنماری کنی ژله هات شفاف باشه 

برا هربسته یک ونیم لیوان ابجوش بریز 

لایه ی اول رو که ریختی بذار نیم بند بشه طوری که دستتو بزنی به انگشتات نچسبه ژله طوری هم نباشه که ژله بسته بشه چون موقع دراوردن از قالب از هم جدا میشن 

برا خارج کردن ژله هم دور تا دورشو با انگشتت یا چاقو جدا کن هی قالب رو تو دستت بچرخون وکج کن تا هوا داخل قالب بره از کناره های قالب ازاد بشه کاملا مشخص میشه بعد تو ظرفت که خیسش کردی سرو کن