2777
2789
عنوان

کی حس ششمش قویه بیاد بریزه اینجا

65 بازدید | 11 پست

بیاین بیان 

کیا قوین بیان برا حل مشکل اوناییم ک مشکل دارن بیان

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

خیلیا الکی تواین سایت بلدن انرژی منفی بدن وحالتو نو خراب کنن 

نمدونم😌😔ولی جالبه بود برام

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم😌😔ولی جالبه بود برام

هرچیو اونجور که دوس داری بهش فک کن قطعا اتفاق میوفته اینجا جز خراب کردن روحیت وگفتن حرفای الکی وپوچ چیزی تحویلت نمیدن حواهر

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
من دارم البته صد در صد نیست ولی بیشتر اوقات خوبه 

وای میشه بگی ک من ب حاجتم میرسم یا ن؟ 

البته همه چیز دست خداس ولی این یه امیده برام

هرچیو اونجور که دوس داری بهش فک کن قطعا اتفاق میوفته اینجا جز خراب کردن روحیت وگفتن حرفای الکی وپوچ ...

😢نمی‌دونم والا من خودم حسام واقعی در میاد از رواون حساب گفتم البته نه مثله اینا بخشی حس کردم قرارع زلزله بیاد ب مامانم و خالم گفتم انقد خندیدن ک نگو ولی وقتی خوابیدم پاشدم گفتن زلزله اومده

اومدم

خوش اومدی گل خونه چراغ خونه اسکل خودم😂