بله اکثرا وارد فاز ریزش مو و بیخوابی میشن. منم شدم زینک بخورتاثیر زیادی نداره ولی از هیچی به ...
وای دارم دیونه میشم قرص اهن و زینک و بیوتین میخورم ولی اثر ندارن ویتامین Dهم ماهی یکی میخورم از امروزم شروع کردم قرص جوشان ویتامین سی بخورم نمیدونم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نترس کچل نمیشی ولی اگه نگرانی دکتر برو شاید نیاز باشه دارو بخوری.
ولی شنیدم حنا گذاشتن کف سر، باعث استحام ریشه مو میشه. خودم ب شخصه ازش نتیجه گرفتم.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
سلام منم بعد از گذشت 3 ماه که کرونا گرفته بودم ریزش موی شدید گرفتم قرص یونی زینک صبحها و هیرویت شبها خوردم بهتر شدم ولی روغن از عطاری و پودر تقویت مو خریدم خیلی عالی بود. کارشون محشره