2777
2789
عنوان

همکارم بهم سوء نیت داره چکارکنم

1164 بازدید | 38 پست

مدتیه که نگاه های پر معنی شو حس میکنم .  منم با رفتارام مدام بهش میفهمونم که بهش رغبتی ندارم و جای برادرمه . اما دست بردار نیست. چند وقت پیش برام فیلم غیراخلاقی فرستاد شب بود یهو دیدم یه فیلم س .ک... س   اومد ازش بدون اینکه باز کنم مسدودش کردم از ترس شوهرمم صدامو درنیاوردم . فرداش رفتم اداره به روشم نگا نمیکردم دید سرسنگینم اومد گفت معذرت میخوام اشتباهی فرستادم ...

دیروزم باز پیام فرستاد بیا دوست بشیم . منم تو پیام توپیدم بهش . 

نمیتونمم به مدیر بگم چون میدونم هر دومونو اخراج میکنه و منم بی آبرو میشم. موندم چکار کنم . زن داره بچه داره منم متاهلم . خجالت نمیکشه ولی .

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حراست ندارید؟!نگه دار اینارو بعنوان مدرک بگو یبار دیگه از این چرت و پرتها بفرسته میبری نشون حراست می ...

همه رو نگه داشتم . چرا داریم اما از ترس بی آبرویی جیکمم در نمیاد . فک کن کسی بفهمه چی شده . خبرش برسه به شوهرم تیکه پاره ش میکنه

همه رو نگه داشتم . چرا داریم اما از ترس بی آبرویی جیکمم در نمیاد . فک کن کسی بفهمه چی شده . خبرش برس ...

برو شکایت کن نامه شو بهش نشون بده جلوی مدیر

به مدیرم بگو میخواین اخراجم کنید ناحقه ولی بازم جایی که این نوجود کثیف نباشه خوشم

ایشون هدفت کرده باید یا جاتو عوض کنی یا با مدیرت کامل و جامع و با گریه و زاری حرف بزنی و کمک بخواهیی ...

تهدید کردم به مدیر میگم اونم به غلط کردن افتاد اما نمیگن . چون از بی آبرویی خودم میترسم. یعنی کلمه ای بگم به کسی آبروم رفته و خانواده شوهرم میفهمن. اما حالشو گرفتم. معذرت خواست گفت فراموش کن ...