2777
2789
عنوان

سبزی خردکن بوش کسی داره بیاد نظر بده😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3848 بازدید | 43 پست
سلام مبارکه من مادرم داره ازش راضیه به جز سبزی  تره گیشنیز اسفناج همه چی باهاش خورد کرده مشکلی ...

همین مارک بوش؟چون طرف سبزایران داشت و بوش منم بوش خریدم یکم دو دل بودم گفتم ببینم چه جوریه؟بجز سبزی چه چیزهای دیگه ای باهاش خرد میکنه؟

خب تو خونه دردسر داره،سبزی باید پاک بشه شسته بشه تا بعد ب خورد کردن برسه بیرونی میگیریم راحت هیچ کا ...

منم لازم نداشتم خریدم گذاشتم کنار.روجهازم نداشتم😁

مامان دوتادخترگل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو خونه دردسر داره،سبزی باید پاک بشه شسته بشه تا بعد ب خورد کردن برسه بیرونی میگیریم راحت هیچ کا ...

من کلا کار دست ساز دوست دارم به بیرون زیاد مطمئن نیستم😊☺

همین مارک بوش؟چون طرف سبزایران داشت و بوش منم بوش خریدم یکم دو دل بودم گفتم ببینم چه جوریه؟بجز سبزی ...

اره همین بوشه ولله زیاد وارد نیستم ولی کلا از کار کردش خیلی راضیه ما عربها بعضی وقتا یه غذایی درست میکنیم به اسم پنیرک اسم عربیش توله هستش ببخشید جمله بندی داغونه خیلی خوشمزست توش سیر هست برنج داره و سبزی پنیرک که خورد باید بشه حتما درست کنید خوش مزست🌹

مردی از جنس جامعه🙂 به امید جهانی بدون خشم علیه بانوان سرزمینم 🌺
من کلا کار دست ساز دوست دارم به بیرون زیاد مطمئن نیستم😊☺

منم بعصی چیزا رو دوست دارم مثله رب و مربا و ترشی و... ولی از بچگی از سبزی پاک کردن بدم میومد😂😂😂

ان شاءالله خیرشو ببینی وقتی خریدی دیگه به دلت بد راه نده استفادش کن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
منم بعصی چیزا رو دوست دارم مثله رب و مربا و ترشی و... ولی از بچگی از سبزی پاک کردن بدم میومد😂😂😂 ...

مرسی عزیزم.منم سبزی پاک کردن دوست ندارم ولی بآ این سبزی خردکن فقط سر وته سبزی رو میزنم میریزم تو سبزی خردکن خوبه😅

منم سبزیران دارم خیلیم راضیم علاوه بر خودم اطرافیان وهمسایه هاهم ازش استفاده میکنن.منم دوسدارم همه کارارو خونگی انجام بدم معلوم نیست بیرون چجور میشورن پاک میکنن🤢من که اصلا ازبیرون چیزای حاضری نمیگیرم

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه
منم سبزیران دارم خیلیم راضیم علاوه بر خودم اطرافیان وهمسایه هاهم ازش استفاده میکنن.منم دوسدارم همه ک ...

منم اینجوریم حتی رب هم خانگی درست میکنم علاوه بر سبزی چه چیزهای دیگه ای باهاش خرد میکنی عزیزم

انقدر پشیمونم میگم کاش یچیز دیگه میگرفتم بجاش🤕

واقعا‌.من مامانم داشت ب خواهرمم خودم خریدم روجهازی خودم نداشتم بعد۸ سال گفتم نمیشه پاشدم رفتم خریدم اوردم گذاشتمش بالاکمددیواری .

مامان دوتادخترگل
مرسی عزیزم.منم سبزی پاک کردن دوست ندارم ولی بآ این سبزی خردکن فقط سر وته سبزی رو میزنم میریزم تو سبز ...

ن ماباچاقویکم خوردمیکنیم .چون اونطوریگیرمیکنه فشارمیادب دستگاه

مامان دوتادخترگل