2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا با یه خ‌وشبخت تو یه تاپیک نبودم مرسی که هستی😅

خواهش عزیزم😊😊😊

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋

منم از بی عدالتی خدا دلم گرفته به کسایی ک بچه میده ک خیلی راحت میره سقط میکنند بدون عذاب وجدانی اون وقت 2ونیم هست دارم التماسش میکنم حتی یه نیم نگاهی نمیدازه

نمیدونم حکمتش چیه

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
چقد لحنت مهربون زیبابود

ممنون عزیزم😊 ولی از خودم تعریف نباشه کلا مهربونم

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋
منم از بی عدالتی خدا دلم گرفته به کسایی ک بچه میده ک خیلی راحت میره سقط میکنند بدون عذاب وجدانی اون ...

فدات بشم میدونم چی میگی من گوه دردم همه نوعش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم