2777
2789

بچها شما مقنعه هاتونو چجوری جمع میکنین؟

تا میزنین؟رو چوب میذارین؟

من هرجوری میذارم چروک‌میشه نمیتونم هرروز اتو‌بزنم قبل پوشیدن

پهن میکنم روی پشتی

اینکه رو پشتی پهن هس هم رو اعصابمه بهم ریخته میکنه خونه مو.

شما چیکار میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباسم کت شلوار هست اگر  خدا بخاد مقنعه رو میندازم تاج  مبل

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم

مقنعه مو رو چوب میذارم اما نه اونجوری که بقیه میذارن. انگار میخوای مقنعه رو سر چوب لباشی کنی مثلا. چوب رو از وسطش رد کن مقنعه به شونه های چوب لباسی گیر میکنه من یه ماه هم مقنعمو همینجوری اویزون کنم یه چروک هم روش نمیوفته 

واسه روسری و شال هم از این دستمال حوله ها هستن وقتی تموم میشه این استوانه مقوایش از وسط یه برش کج بده. بعد چوب لباسی رو ازش رد کن و چسب بزن که این استوانه تو چوب لباسی جا بگیره. بعد روسریتو رو این استوانه بنداز که از وسط تا نخوره

اگه نوکشو سوراخ کنی از رخت اویز اویزونش کنی بازم چروک میشه؟

اره چون مث دامن پایینش بزرگتره چین چین وامیسته بعد چندساعت همون چین خوردگیا شکل میگیرن و چروک میمونن

مقنعه مو رو چوب میذارم اما نه اونجوری که بقیه میذارن. انگار میخوای مقنعه رو سر چوب لباشی کنی مثلا. چ ...

اون قسمت بالایی جای سرش خراب نمیشه؟چون گیرش رچ قسمت شونه هس بالاش آزاد باید وایسه بنظرم...

امتحان میکنم ایندفه،خداکنه چروک نشه

شیش هفت تا مقنعه دارم همشون رو پشتی،عصبی میشم اونجا باشن