2777
2789
عنوان

اه بعضی مردا چراانقد بی فرهنگن.بخاطر ی چ.س جداخابیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 8802 بازدید | 102 پست
توی گنج های معنوی خوندم آروغ زدن به عمد و باد معده زدن با عمد در برابر دیگران باعث عذاب قبر میشه از ...

نشون دهنده اینکه باید به هم احترام بزاریم 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ تاااین حد؟؟؟؟طرفو خفه کنی.نتونه نفس بکشه.یبار دخترم دسشویی بزرگ کرد یکم بوش ب شوهرم خورد چنان نع ...

بگو خودت ببر بشور 

تو که از بوی چس و عن خوشت میاد

بنظرم خیلی زشته جدی باهاش بحرف

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
توی گنج های معنوی خوندم آروغ زدن به عمد و باد معده زدن با عمد در برابر دیگران باعث عذاب قبر میشه از ...

وای اره بده توروخدا نشونش بدم 😒بلکه درس بشه

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
موندم که چرا از صب تا شب ازین تاپیکا نمیزنن تا ساعت ۱۲ رو رد میکنه گوز و بادشکم و مسائل بوق و..

بجان خودم الام اتفاق افتاد😂😂😂تا پزیرایی تنها خابیدم اونم تواتاق

اگ صدابود میشد باخنده ردش کرد😂😂ولی بورو نمیشه

ببین اگه خیلی بادش زیاده ببرش دکتر راستش شوهر من دگ خودش بیچاره خسته شده بود هی میرفت رو تراس یا دسشوویی بعد رفتیم دکتر گفت میکروب معده داره یک دوره قرص خورد خوب شد