2777
2789
واقعا مرده شوره این اینستا رو ببرن چی به خدا فالو کرد فرداش انفالو کرد کامنت و پاک کرد دوست دخترش نب ...

من تو دنیای واقعی بیرون باهاش آشنا شدم چن سال باهاش بودم. به خاطر یه دختر دیگه کامنت منو در وصف اسمش پاک کرد. اینستا دستشو برام رو کرد وگرنه نمیدونستم یکی دیگه اومده تو زندگیش

ایدی اون دختره رو دارم و یه مدارکی رو دارم که نشونه ابراز علاقه اون بوده و میتونم بفرستم براش ولی بی ...

خودتو کوچیک نکن که چی بشه که دختره برگرده بگه گذشتش واسم فرقی نداره بسپار به خدا ول کن نمیشه میدونم ولی چیزی نگو میدونی من از این جمله خیلی خوشم میاد تو بیو انیستامم گذاشتم تو امضامم هست سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد 

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و من یک طرفه تموم کردم با پیام گفتم شاید مصلحت خدا این بوده بدون هیچ حرف بد و فحشی فقط گفتم خوشبخت ب ...

امیدوارم دو روز دیگ ک استفادشو از اون دختره کرد و باهاش کات کرد و اومد سراغ تو خر نشی و باز باهاش رل بزنی این روزا رو یادت بمونه واسه همچین موقعی

أحب نفسك اولاً🌜🌸 ۱۷•
امیدوارم دو روز دیگ ک استفادشو از اون دختره کرد و باهاش کات کرد و اومد سراغ تو خر نشی و باز باهاش رل ...

خواهری کسی که با جون و دل دوست داره نمیتونه گفتنش اسونه ولی خدایی نکرده وقتی به عملش میرسی میبینی چقدر سخته 😔

شدیدا درکت میکنم خیلی یخته خیلی چون همین بالاها سر خودم با ی کم تفاوت سرم ومده الان ی سالو نیمه دلرم ...

خیلی سخته دلمو به دست آورده بود من پاکو وفادار بودم ولی اون بی رحمانه منو با این کاراش آزار داد

خیلی سخته دلمو به دست آورده بود من پاکو وفادار بودم ولی اون بی رحمانه منو با این کاراش آزار داد

مثل من من بیچاره بعد گذشته ی سال و نیم ی نگاه به کسی ننداختم ولی ون چی با یکی دیگه خوشه 😔

خودتو کوچیک نکن که چی بشه که دختره برگرده بگه گذشتش واسم فرقی نداره بسپار به خدا ول کن نمیشه میدونم ...

چقد قشنگه این امضات. عزیزم اون پسر خیانت کرده در حقم همزمان که با من بوده رفته با یکی دیگه م. درستش این بود که با من تموم میکرد بعد سراغ یکی دیگه میرفت ولی باز بهم زنگ میزد ميومد دیدنم همزمان که با این جدیده هم بود

چقد قشنگه این امضات. عزیزم اون پسر خیانت کرده در حقم همزمان که با من بوده رفته با یکی دیگه م. درستش ...

درد منو داری میدونم کاملا درکت میکنم من اصلا دلیل رفتنشم نمیدونم فقط ی کلمه من لیاقت عشق تورو ندارم شد برا من حرف هر روز دارم بیشترو بیشتر میشکنم 

اون چی گفته 

شمارمو شکوندم همون لحظه بعد حرفام و دیدن اون نوشته عاشقانه برای اون دختره الان ی شماره جدید گذاشتم و شماره تلگرامم عوض کردم داشت تایپ میکرد جواب بده بهش مهلت جوابم ندادم