2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حالت من عکسم و زدم بالای تختم شب کابوس دیدم سکته کردم پاشدم چشم خورد ب عکسم همونجا سکته دوم و ...

شما که خدای جذابیتی عشقم خیلی خوشگلی

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
چون هستی

بیا یہ ماچ با رعایت پروتکل ھای بھداشتی بدہ ببینم

😘

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
بیا یہ ماچ با رعایت پروتکل ھای بھداشتی بدہ ببینم 😘

ادم که الکی حس خوشگلی نمیکنه حتما هستی😍🤗😘

اعتماد به نفس تورو یونجه داشت سالی دوبار زعفران میداد

حسود پلاستیکی بازی در نیار خب😂

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
خوش ب حالت من عکسم و زدم بالای تختم شب کابوس دیدم سکته کردم پاشدم چشم خورد ب عکسم همونجا سکته دوم و ...

میسپرم عکس منم بزنن بالای تخت بیمارستانت که اونجا بهوش اومدی عکسمو ببینی مستقیم بری اونور😂

{ خانم هستم }

مال هورموناته

برعکس من پشت رو رد میشم چون خودم میگرخم از خودم وای بحال بقیه

پیژامه گل گشاد گل گلی

گیسا سیخ شده 

چشا ورقلمبیده 

اصا آینه ترک خورده یه طرفش هر طرفو نگا میکنم میپوکه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

میسپرم عکس منم بزنن بالای تخت بیمارستانت که اونجا بهوش اومدی عکسمو ببینی مستقیم بری اونور😂

جر😂

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

ادم که الکی حس خوشگلی نمیکنه حتما هستی😍🤗😘

توعم فرشتہ ای 

میدونی وقتی سعی میکنی با حرفات دیگران رو خوشحال کنی نہ اینکہ تخریبشون کنی 

یعنی یہ خوی فرشتہ چور داری😁

مال هورموناته برعکس من پشت رو رد میشم چون خودم میگرخم از خودم وای بحال بقیه پیژامه گل گشاد گل گلی ...

😂

مھم اینہ کہ با پیژامہ ھم زیبایی 

فقط یکم ھپلی میشہ آدم 

ھمہ ھم دارن از این موقعیت ھا

توعم فرشتہ ای  میدونی وقتی سعی میکنی با حرفات دیگران رو خوشحال کنی نہ اینکہ تخریبشون کنی  ...

😘😘🤗🤗😍😍