2777
2789

جوش زیر پوستی خیلی داره سیاه نیستااا حتی قرمزی هم ندارن ولی فشارشون میدم یه چیز سفید میاد بیرون... جوش می زنه

چیکار کنم😭😭😭 میکرونیدلینگ خیلی گرون شده نزدیک یه تومنه . خیلی بهش می رسم صورتمو می شورم , سفیده تخم مرغ میذارم روی صورتم بخور میدم چیکار کنم به نظرتون؟

فشیال صورت خوبه برم انجام بدم؟ به درد بخور هست؟ 

وسواس گرفتم روی صورتم 

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔

بخور بدع و اونا را با ی چیز مخصوصش باید بیاری بیرون اون جوشای سفیدو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میکرو جلسه ای یه تومن شده؟😶

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جوش شیرین با سرکه سیب قاطی کردم واقعا تاثییر داش ولی پوست صورت خشک میکنه البته باید بعدش نرم کنند ...

چربه پوستم😔

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔