2777
2789
عنوان

چقدر نی نی سایت جوش بد شده ....یه تاپیک درست حسابی تو پربازدیدا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 37 پست

واسه منم عجیبه

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

من نمیدونم چرا دور همیا رو تو تل یا وات نمیزنن☹

الیته تا حالا واردشون نشدم بی احترامی نکردم ولی درستش اینه تو گروهه تلو وات باشن ن اینجا ک عمومیه

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز پربازديدا اينجوري باشه بهتره ك

بيايم يكي شوهرش انداختتش بيرون

يكي گرفته زدتش مث چي

يكي خيانت كرده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من که چند روزه دنبال تاپیکای بارداری و مراقبت تو دوره بارداریم، چیزی پیدا نمیکنم!

کلا هدف این سایت عوض شده یه بار دیدم مجردا اعتراض کرده بودن به تاپیک متاهل ها . درصورتی که اسمش نی نی سایته اصلش برای بارداری و بچه داری ایناس 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بوس ب کلت گل گفتی

بوس به کله ی شما 😅😘

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

مردم غمگینن میخوان رها شن از غم حوصله پند و اندرز و این چیزا رو ندارن

نه حالا پند و اندرز حداقل یه داستان جذاب آخه چیه همش دورهمی . سلام خوبی اون خوبه ؟ اونم تگ کن بشینیم دورهم حرف بزنیم :/ خب تاپیک پربازدید باید یه چیزی باشه که عموم استفاده کنن یا براشون جذاب باشه حداقل

من دوسدارم بیشتر تجربه هاشونوبنویسن داستان واقعی زندگی ولی خب همش چرت وپرت شده 

والا منم که تجربه های واقعی تاپیک زدم دوتا تاپیکم دوروز پربازدید بود کلی تهمت بهم زدن 

با احترام به همه اکثر ادمای خوب و جذاب و مهربون و خوش برخورد و عاقل رفتن اخه

خب جو اینجوری شده که میرن منم میام میبینم اینجوره خیلی رغبت فعالیت ندارم اینجا 

من اصلا تو این تاپیکا نمیرم دورهمیشون چجوریه؟ چی میگن؟ اخه سخته حرف های دوستانه و عامیانه رو بشینی ...

حالا اونا که حوصلشو دارن ولی خدایی به چه درد بقیه میخوره خب برن خصوصی هم سلام احوالپرسی کنن 

من نمیدونم چرا دور همیا رو تو تل یا وات نمیزنن☹ الیته تا حالا واردشون نشدم بی احترامی نکردم ولی درس ...

دقیقا . خب بقیه چه گناهی کردن