2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سلامتی عزیزم.عزیزم حداقل ۱۰ ۱۲ روز. کدوم بیمارستان زایمان کردی؟

میشه برای سلامتی دخترکام ی صلوات بفرستی؟ ی کیانا خانم ۳ ساله دارم یه مرسانا خانم ک هنوز تو شیمک مامانیشه.مامان دورتون بگرده خواهرای قشنگم  رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.خدایا ب بزرگیت قسمت میدم قسمت همه منتظرای نینی بکن این حس زیبارو.ربنااغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب

آها یادم اومد...آب و بتادین رو قاطی کنید جوری که مثل چایی کمرنگ بشه بعد بریزید تو آفتابه بعد از سرویس بهداشتی ازش استفاده کنید و بعدم خشک کنید 

باعث میشه چرک نکنهخود من عسل ضماد کردم هم زود جوش خورد هم بخیه ها زود افتادن 

ولی یه بنده خدایی دیگه ای اینکارو کرد بدنش حساسیت نشون داد

منم ۷روزه زایمان طبیعی کردم 

امروز خداروشکر بهترم 

فقط چرک خشکن بخور 

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
پس میگن بعد زایمان طبیعی دیگه درد نداری پا میشی ، سزارین بعدش درد داری ،اینی که شما میگین  مثل ...

نه برای من زایمان دومم اصلا اینطور نبود 

درد جمع شدن رحم داشتم در حد درد خود زایمان 

درد بخیه و زخم ها بماند 

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...