2777
2789
عنوان

ابروم رفته دیگه نمیتونم از خونه برم بیرون اخه خدایا چرا منننننن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب بی آبرویی یه چیز دیگه هست، این موضوع به تو ربطی نداره، چرا خودت رو ناراحت میکنی، آدما حذف زیاد میزنن، گناهت رو میشورن و باید جواب بدن بعدا، شما امیدت به خدا باشه، مردم هیچ اهمیتی ندا ن، مهم خودتی و خانواده ات و تقدیر و همسری که خدا برات کنار گذاشته، ان شاالله اینقدر خوب باشه که به این روزای زندگیت بخندی

عزیزم این روزام میگذره چندماه دیگه همه چی فراموش میشه. ما یه اتفاقی برامون افتاد ک میگفتیم همه بریم شهرای دیگه. چقدرسخت بودخدایا.هنوزم باورمون نمیشه ک ماییم ک ازغصه نمردیم ماییم ک زندگی میکنیم نفس میکشیم.درذهنت نمیگنجه ک چی بود ک چی کشیدیم ولی گذشت.میگفتیم میمیریم ولی الان داریم زندگی میکنیم.برای شمام میگذره عزیزم.رو خودتو توانایی های فردیت کارکن.رو درس روشاغل شدن

دردم از یار است و درمان نیز هم