2777
2789

سلام

لطفا کسی سرزنشم نکنه خودم خیلی ناراحتم. چیزایی که فهمیدم گم شدن اینان:

کارت ملیم. کل طلاها و اکثر سکه های عقدم. شناسنامه شوهرم. 

به غیر از کارت ملی خودم که یه بار برده بودمش بانک دیگه بقیه چیزا مدت هاست جابجا نشدن. اصلا نمی دونم چی شده. شوهرم انگار اصلا ناراحت نیست و من رو سرزنش می کنه که در رو باز! گذاشتی. ما تو خونه آپارتمانی هستیم و من نمی رم پایین در رو باز بزارم. هیچ وقت نکردم این کار رو.

حالا چیزای مشکوک:
خلاصش اینه که چهار پنج ماه دو سه تا از خواهر شوهرهای من به خاطر مسائل درمانی خونه ما بودن. من کلی اذیت شدم به خصوص که یه بچه سه ساله دارم که اصلا رعایتش رو نمی کردن و خودخواهی می کردن و رعایت کرونا رو هم نمی کردن و کلی چیز دیگه. یه جاری دیگه هم دارم همین شهر ما که  بچه اش ۱۰ سالشه و خونش هم بزرگتر از ماست. همون روزا بهش زنگ زدم که یه چند مدت برن خونه اونا که گفت: من عرضه داشتم راهشون ندادم تو بی عرضه ای. و یه جور بدی مکالمه تموم شد.
بعدا یه چیزای دیگه هم فهمیدم و حالا که قراره بود بیان تا عید بمونن منم دیگه به شوهرم گفتم اینا نباید بیان خونه ما و برن یه جا دیگه. خیلی دعوا بالا گرفت و آخر یه روز شوهرم گفت که نگران نباش اینجا نمیان!
و میرن خونه اون جاریم و جاریم هم خودش می ره خونه مادرش اینا و یه دو هفته بیشتر نمی مونن و دکتراشون رو میرن و تا عید نمی مونن.
ولی الان یه ماهه که هستن و جاریم هم جواب تلفنم رو نمی ده که ببینم چی شده و شوهرم هم داره لامپ مهتابی و ظرف و ظروف می خره و به منم توضیحی نمی ده.
گیج شدم کامل.

از طرفی شوهرم هم باهام همکاری نمی کنه برم اطلاع بدم که کارت ملیم گم شده چون بچه رو نمی تونم جایی بزارم و نمی تونم هم ببرمش تو این اوضاع کرونا.

ببخشید این قدر طولانی شد اگه کسی خوند ممنون می شم راهنماییم کنه... خیلی گیج شدم و می ترسم.

ربط مسائل جانبی ب دزدی و گم شدن رو متوجه نمیشم

برید شکایت کنین 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل همینه خب. شوهرم همکاری نمی کنه دوست داره بی خیال همه چی شم. حتی کارت ملیم!

همسرت مشکوک طور نیس؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
برا همین این توضیحات درهم برهم رو نوشتم دیگه. نمی دونم چی کار کنم. به خانواده خودم هم نمی خوام بگم د ...

بشین درست حسابی باهاش حرف بزن بگو طلاها واقعا باید پیگیری‌ بشن 

بشین درست حسابی باهاش حرف بزن بگو طلاها واقعا باید پیگیری‌ بشن 

الان دوباره بهش گفتم! میگه: پیدا نمی شه که! الکی چرا خودمون رو تو دردسر بندازیم. تقصیر خودت هم هست. همش تو تو خونه بودی و خودت گمشون کردی! فکر کنم آخر تسلیم شم و بی خیال شم...

الان دوباره بهش گفتم! میگه: پیدا نمی شه که! الکی چرا خودمون رو تو دردسر بندازیم. تقصیر خودت هم هست. ...

ای بابا