2777
2789

اگ مهریه رو حلال کنیم چقد طول میکشه طلاق انجام شه؟

من شوهرم کار نداره مهر سال دیگ تازه میخاد بره سربازی  بعدش تازه کار پیدا میکنه تا وقتی سربازیشم تموم نشده و بعدش نرفته سرکار مهریه گیرم نمیاد تازه بعدشم قسط بندی میکنن هیچ دیگه یه ۵ سال بیشتر باید  صبر کنم تااون موقعه خودم کار پیدا کردم پولم دارم پول اونم نمیخام اصن..

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

اگه توافقی باشه ۳ جلسه میفرستن مشاوره و میرین مجتمع قضایی مهریه رو میبخشین نامه میدن میبرین دادگاه تشکیل پرونده ظرف یکی دو هفته تموم میشه

من سال ۹۷ جدا شدم توی دوره ی عقد روندش اینطوری بوذ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه توافقی باشه ۳ جلسه میفرستن مشاوره و میرین مجتمع قضایی مهریه رو میبخشین نامه میدن میبرین دادگاه ت ...

خودش راضی نیست به طلاق 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
بگير مهرتو برا چي ببخشي ،،،،هر وقت داشت ازش ميگيرن حقته

چون‌میگ طلاقت‌نمیدم مدرکیم ازش دارم عکسه‌ک گفتن مدرک‌محسوب نمیشه واس طلاق

چون‌میگ طلاقت‌نمیدم مدرکیم ازش دارم عکسه‌ک گفتن مدرک‌محسوب نمیشه واس طلاق

ببين وكيل سعي كن بگيري ،،،،تا جايي ك ميشه سعي كن مهرتو بگيري ازش بالاخره حقته ،،،،،،،اگ ب هيچ شكل راضي نشد توافقي جداشو و مهرت ببخش ك روند توافقي خيلي سريع انجام ميشه

ببين وكيل سعي كن بگيري ،،،،تا جايي ك ميشه سعي كن مهرتو بگيري ازش بالاخره حقته ،،،،،،،اگ ب هيچ شكل را ...

وکیل ۳۰‌میلیون میگرفت ندارم😐

اگه توافقی باشه ۳ جلسه میفرستن مشاوره و میرین مجتمع قضایی مهریه رو میبخشین نامه میدن میبرین دادگاه ت ...

سلام دوست عزیز من میخوام جدا بشم امکانش هست اطلاعاتتون رو بهم بدین؟