2777
2789

ببین من شنیدم که داروهای ضد التهاب مثل پروفن تاثیر ای یو دی از بین می‌بره میخواستم بدونم کسی بود که بدون استفاده از این داروها ناخواسته باردار شده و چند وقت بعد از جای‌گذاری ای یو دی بود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

من فقط شنیدم جابه شدنش باعث بارداری میشه نه مصرف قرص ولی خالم با ایودی باردار شد چون جابه جا شده بود

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
من فقط شنیدم جابه شدنش باعث بارداری میشه نه مصرف قرص ولی خالم با ایودی باردار شد چون جابه جا شده بود

چند وقت بعد جایگذاری؟!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند وقت بعد جایگذاری؟!

در جریان نیستم واقعا چقدر ولی خود من به ایودی اصلا اعتماد ندارم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

وای منم ایودی دارم خداکنه باردار نشم😢

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
وای منم ایودی دارم خداکنه باردار نشم😢

من به شخصه بهش اعتماد نمیکنم