2777
2789
عنوان

بچه جاریم

322 بازدید | 26 پست

بچه ها سلام میشه راهنمايي کنید من 3 ساله عقدم ولی هنوز نرفتیم خونه خودمون 

جاریم یه بچه داره دومی هم تو راهه چند ماه قبل این حاملگی سقط جنین داشت که چند روز بیمارستان بستری شد من هر بار زنگ زدم حالشو بپرسم گف شما؟؟؟ هردفه خودم و معرفی کردم 

باباش حالش خوب نبود زنگ زدم حالشو بپرسم باز پرسید شما؟؟؟ 

یه بار دیگه ام زنگ زدم تولدش و تبریک بگم باز گف شما 

من هربار خودم و معرفی کردم 

حالا نمیخام واسه این بچه ش دیگه زنگ بزنم بهش به نظر شما چیکار کنم؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه خنگه !البته مشخصه عمدی اینکارو میکنه ندیدت بگیره 

چه رفتارایی دارن جاری های شماها خاک تو سر جاری من که قدر نمیدونه یه پاچه پاره باید گیرش میوفتاد 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

هرجور راحتی رفتار کن.ولی وقتی کسی بچه ش سقط مبشه مثل مرده ی متحرک میشه ازش ناراحت نباش ولی خب به خودتم سخت نگیر

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
هرجور راحتی رفتار کن.ولی وقتی کسی بچه ش سقط مبشه مثل مرد متحرک میشه ازش ناراحت نباش ولی خب به خودتم ...

من حتی بهش گفتم عزیزم خیلی سختته گف نه من حالم عالیه فقط گفتن باید بمونی تا بچه بیفته سر و مر و گنده ام هیچ مشکلی ام ندارم 

خب یبار میگفتی عزیزم دوست نداری زنگ بزنم بهت احترام بزارم آدم حسابت کنم رک بگو ، کسی کشته مرده تو نیست و منم از سره فامیلیت و ادب زنگ زدم  و گرنه بعد چندبار زنگ زدن دیگه سیو کردن شماره رو بلدی دیگه هر سری میپرسی شما!

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
من حتی بهش گفتم عزیزم خیلی سختته گف نه من حالم عالیه فقط گفتن باید بمونی تا بچه بیفته سر و مر و گنده ...

پس هرحور راحتی باش نمیخواد ذهن خودت را درگیره کسی بکنی

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️