2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس چجوری بیاد بنده خدا یکم نرمش نشون بدین دلش قرص بشه پپیشبزاره

نمیدونم والا از بس ازارم داده قبلا اگه یه روز نمیدیمش انقد گریه میکردم ولی الان دوهفتس یه قطره اشکمم نیومده

نمیدونم والا از بس ازارم داده قبلا اگه یه روز نمیدیمش انقد گریه میکردم ولی الان دوهفتس یه قطره اشکمم ...

خب یجوری براش ناز کن بیاد نازتو بخره. خیلی هم دور باشی نتیجه عکس میده

😰وای چرا

رفت..... الکی الکی 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منم مشکل تو رو خدا خیلی سخته واقعا با همه وجودت حست کردم😔😔😔😔😔

انشا.. بحق امام زمان اول مشکل شماحل شه وهمهی کسایی ک این مشکل دارن بعدم من

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم مشکل تو رو خدا خیلی سخته واقعا با همه وجودت حست کردم😔😔😔😔😔

9میش بگی چی شددعواکردن؟ چندوقته قهرن؟ وشما این وسط چ رفتاری دارین؟ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
9میش بگی چی شددعواکردن؟ چندوقته قهرن؟ وشما این وسط چ رفتاری دارین؟ 

دلیل قهرشون ک خیلی مفصله جریانش اگه دوس داشتی درخواست دوستی بزن بیام باهام حرف بزنیم خوشحال میشم امارفتارم با همسر کاملا عادیه و انگار ن انگار باخانواده ام قهره چون همسرم به شدت بهم وابسته اس خیلی دوسم داره واقعا جیزی برام کم نذاشته الان ۵ ساله باهم قهر هستن همسرم فقط با مامانم مشکل داره با بابا در ارتباطه خونه بابام نمیاد به خاطره مامانم😔😔😔😔😔😔خیلی سخته رفت امد منم محدود کرده خانواده خودمم ۵ ساله نیمدن خونه ام😔😔😔