2777
2789

پسرم دوماهشه میخوام ختنه ش کنم اما دکتری که کارش خوب باشه سراغ ندارم اگه پیش کسی رفتین وکارش خوب بوده ممنون میشم بگین

دکتر سعید منصوری توی پارکینگ شهرداری مطبش خواهر زادهامو ایشون ختنه کردن همشونو خودمم دخترم تحت نظرشه بسیار دکتر عالی هستن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجای پارکینگ میشه؟

کوچه بغل دست مسجده ساختمان آخر کوچه طبقه سوم فکر کنم در ساختمانش با در پشتی درمانگاه امام رضا روبه روی همه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

دکتر اشراقی خیلی برای بچه های من خوب بود و خیلی معتقد و باسواد هستند ......بیمارستان امام حسین هستن و مطبشون هم پارکینگ یکی دو کوچه مانده به ساختمان اجلالیه داخل کوچه هست ......شمارش رو از ۱۱۸ بگیر ....نوبت آنلاینم داره.....