2777
2789
عنوان

خبر خیلی خوب😍💚

218 بازدید | 28 پست

واکسن فایزر تایید شد بالاخره😭💚💃🏻

دیشب جلسه ی اضطراری FDA بود که چنددد ساعت طول کنید،واکسن رو تایید کردن خداروشکر،امریکا از هفته ی بعد واکسیناسیون رو اغاز میکنه برای خودش.

یه نکته مهم: لطفا نگید واکسن به ایران نمیاد و واکسن رو بما نمیدن و این حرفا....

غیر ممکنه واکسن به ما ندن،چرا؟ چون این یه مسئله ی جهانی هست،اگر کا دنیا واکسینه بشه بجز ایران،دوباره کل کشور های دیگه ام درگیر میشن چون خیلیا میان ایران و از ایران میرن کشور های دیگه،درکناری این یه مشکل جهانی و مسئله ی انسانی هست و ربطی به سیاست و این حرفا نداره،پس خوشحال باشید و یکم دیگه رعایت کنیم😍 به شایعات توجه نکنید و پیج های معتبر رو دنبال کنید برای اخبار کرونا و واکسن.

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندجا خبر خوندم

واکسن چینی تایید شده

فایزر از 10 نفر 8 نفر مردن

2نفرم کمان

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چن نفرشون ک فوت شدن

اره 8نفر

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

از اخبار عقبی که گفتن چند نفر که تزریق کردن فلج شدن

بعد من گفتم اینطو شده

چندنفر خوردنم که شایعه اس

از اخبار عقبی که گفتن چند نفر که تزریق کردن فلج شدن

خب الان ثابت شد شما از خبرا عقبی😅

اینم لینکی که مشخص شد شایعه بوده

https://www.instagram.com/p/CIoR_IEhm50/?igshid=oyu87dosj7en

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
چندجا خبر خوندم واکسن چینی تایید شده فایزر از 10 نفر 8 نفر مردن 2نفرم کمان

ولی ترکیه گفته اثربخشیش ۸۶ درصده و نمیخوادش🤔

واکسن روسیه رو هم بخاطر اینکه روند آزمایشگاهیش ب درستی طی نشده رد کرده!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
من میترسم🙄

اتفاقا ایرانیا نباید بترسن😂 چون تا به ما برسه کشورای دیگه واکسینه شدن و اگه چیزی بشه ما متوجه میشیم،مثلا امریکا هفته ی بعد شروع میکنه،چنتا کشور ام از قبل شروع کردن