2777
2789
عنوان

پلاکت خیلی پایین در بارداری

1012 بازدید | 18 پست

سلام من الان تازه رفتم تو هفته ی چهاردهم پلاکتم 81 فشار خون و قند بارداریم دارم سابقه ی افت پلاکت دارم .کسی شرایط من و داشته بخصوص برای پلاکت ؟خیلی برا سلامت خودم و بچه ام نگرانم 😔😔

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم اتفاق خاصی نیفتاد

شما چقدر بود ؟آخه من اول بارداریم 117 بود الان شده 81 اینجوری پیش بره منفی میشه

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
جاری من داشت  روزی سه تا قرص اهن میخورد اخرای بارداریشم سندرم کلپ شد  بچشو سی وشش هفته ...

واای نمیخو ام سزارین بشم سندرم کلپ علائمش چیه ؟

واسه منم پایین بود رفتم پیشه متخصص خون دارو داد الان یکم  رفته بالا

قبل بارداری رفتم پیش متخصص خون ولی خیلی تغییر نکرد

واای نمیخو ام سزارین بشم سندرم کلپ علائمش چیه ؟

هیچ علاعمی نداشت از تو ازمایشاش فهمیدن

ولی بیشتر خطرش برای مادره

کبد توی سندرم هلپ از بین میره

البته استرس نداشته باش چون خود استرس سمه

فقط حتما زیر نظر ی فوق تخصص باش

هیچ علاعمی نداشت از تو ازمایشاش فهمیدن ولی بیشتر خطرش برای مادره کبد توی سندرم هلپ از بین میره ال ...

ممنونم الان حالش خوبه ؟مشکلش بعد زایمان برطرف شد ؟

[QUOTE=168086942]قبل بارداری رفتم پیش متخصص خون ولی خیلی تغییر نکرد[/QUOTE واسه منم قبل بارداری پای ...

آخه مشکل اینجاست بارداری خودش پلاکت و پایین میاره 😔

[QUOTE=168086942]قبل بارداری رفتم پیش متخصص خون ولی خیلی تغییر نکرد[/QUOTE واسه منم قبل بارداری پای ...

دقیقا بچه که به دنیا اومد مشکلش حل شد

فقط تغذیه تو خوب کن

به جاریم گفته بود هفته ی سه بار جیگر بخور

عسل طبیعی و گوشت و اسفناج حتما تو غذاهات باشه

دقیقا بچه که به دنیا اومد مشکلش حل شد فقط تغذیه تو خوب کن به جاریم گفته بود هفته ی سه بار جیگر بخو ...

گوشت که اصلا لب نمیزنم. جیگرم میگن ضرر داره. چون دیابت دارم به عسلم نمیتونم لب بزنم☹️

دقیقا بچه که به دنیا اومد مشکلش حل شد فقط تغذیه تو خوب کن به جاریم گفته بود هفته ی سه بار جیگر بخو ...

ممنونم عزیزم