2777
2789
بحث نکنید دوست عزیز

بله تو کامنت بعدم هم به خودشون گفتم که بحث رو ادامه نمیدم ،از همون شبهه هایی که مطرح کردن مشخص بود برخلاف ادعاشون منابع زیادی مطالعه نکردن،تا همینجا هم بیشتر برای این پاسخ دادم ‌که کسای دیگه که مطالب ایشون رو میبینن فکر نکنن ایشون واقعا از روی مطالعه به این نتایج رسیده و اگه شبهه ای براشون پیش اومد برن دنبال منابع درست و حسابی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه شما اصلا با ادیان دیگه برخوردی نکردی چشم بسته داری ۴ تا حرف کلیشه ای رو تکرار میکنی تمام حر ...

بله مسلما هرجا که مردم حرف حق بزنن میشن ضد وطن و دشمن و خط گرفته از غربی ها .امثال شما مسلما خوب بهشون ازاین سفره پربرکت رسیده که باجان ودل دفاع میکنن.خانم به ظاهر امروزی وباسواد شما سطح فرهنگ و تفکرتون درحد دختربچه دبستانیه.مسافرت رفتن وخارج ازکشور زندگی کردن دلیل بر فهم وشعورنیست.بله من ازتاریخ چیزی نمیدونم البته تاریخ دروغینی که امثال شماها دارین ازش دفاع میکنین. قضاوت کردن هم که مثل هم کیشات درحد اتمسفر اندازه سنت کتاب درباره ادیان های مختلف خوندم و با انسان هایی با ادیان مختلف در ارتباط بودم لزومی نمیبینم بخوام تحصیلات وسطح مطالعاتم  وصد البته کشورهایی که هم برای   زندگی رو به رخ همچین آدمی بکشم. چون شما فقط خودت رومیبینی وطرز فکر خودت روفقط قبول داری. مشکل امثال شما اینکه باخوندن چندتا کتاب و چند تا سفر فک میکنید کوله باری ازتجربه وفهم هستین وازهمه بالاتر.درضمن شما داخل همین کشور برو بگو من دینم رو خودم انتخاب میکنم وحق انتخاب دارم تا جوابت رو بدن البته فک نکنم با هم قطاراشون کاری داشته باشن. .پایدار باشید خانم باسواد و سفر کرده اونم ازنوع خارج 😂

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕