2777
2789

دکتر گفته این ماه نشد ماه دیمه امپول و دارو بگیر ک حتما حامله شی ولی شنیدم این باعث چند قلویی میشه البته با دو قلو مشکل ندارم ولی میترسم سه چهار قلو بشه و یا خدای نکرده ی وقت مشکل داشته باشن یا ضعیف باشن یا مجبور شم یکیشونو از دست بدم چون ثلا حانله باشی بخواهی یکی رو هم بکشی و دربیاری وای خیلی سخته همش فکرهای چرت میکنم 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

این فکرا نکن ۱۰۰درصد هم ک دوقلو نمیشه احتمال وخیلی هم کم و اینک با یه دوره مصرف بعید چندقلو زایی اونم کلومفین اینا برا تحریک تخمدان آمپول نمیدونم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب جمعه عوض دعا یه حرکت بزن همین امشب حامله شی😜

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خوشبحالتون که بچه دوست دارین😭😭

دوست نداشتم ولی ب ی موقعه ای ک میرسی میگی دیگه نشه میگذره و سن بالا میره یا اینکه زندکی دچار یکنواختی ی چیزی کم داره

😐😐😐

😁

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
تا حالا دو ماه اقدام کردم دکتر گفت اگه میخواهی حتما حامله سی🤐🤐🤐

😂😂😂تلاش بکن

طب سنتی رو امتحان کن انشاءالله نتیجه بگیری خدا دامنتونو سبز کنه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ایشالا باردار میشی . منم تو اقدامم امروز موعد پریودیم بود نشدم هنوز خداکنه باردار باشم یکی دو روز دی ...

خدا کنه عزیزم نی نی باشه

من خیلی دو قلو دوست دارم خیلیم میترسم کلا روانیم😂😂