2777
2789
عنوان

دختر عموی بابام آتیش گرفته بود 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 48 پست

کسی بخواد بنزین بریزه از سرش میریزه😐مث این فیلما 

بعد کدوم ادم احمقی خودسوزیو انتخاب میکنه؟ اولین درد دنیا

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻
منم اینو گزاشتم برای مرحله اخر زندگیم ک از همجا بریدم خودمو اتیش بزنم

خدا نکنه ان شالله زندگبت درست میشه حتی اسم خودکشی رو هم نباید بیاری که قبهش بریزه به خداتوکل کن همه چیزو بسپار دست خودش درست میشه 

باور کن منم هرشب کارم گریس خدا اون روزو نیاره من خودمو بکشم والا اون دنیامم میسوزه 😓😓😓😓

برام دعا کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش و بچه هاش اون موقع کجا بودن که هیچ کاری نکردن

نمیدونم 

اصلا نمیدونیم سر چی دعوا شده 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

خب خودش یه چیزایی نگفته اونجا قبل مرگش؟ خدا بیامرزتش    

نه حالش خیلی بد بوده 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

بچه ها نگین تو رو خدا

انرژیه مثبت بدین

شاید کسی اینجا از حرفاتون غیضی شد و کار داد دست خودش 

حرف تاثیرش زیاده

اون دنیا واسمون نپختن که

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
نمیدونم  اصلا نمیدونیم سر چی دعوا شده

مگه همسایه کسی ندشاتن صدای جیغی دادی چیزی .من پام سوخت هوار میزدم از درد همه ریختن سرم .

خاک بر سرشوهرش کنن مردک حتما روانی بوده یدفعه زده به سرش .انشالله که شکایت کنن پدرشو در بیارن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خدا نکنه ان شالله زندگبت درست میشه حتی اسم خودکشی رو هم نباید بیاری که قبهش بریزه به خداتوکل کن همه ...

فدات عزیزم ایشالله مشکل همه حل بشه 

دختری که از من خوشگلتره دخترمه....بعله اینجوریاس به مامانش رفته دیگه  

وای چقد راحت گناه کسیو ندیده گردن میگیرید.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ناراحت شدم... تسلیت میگم🍃

ممنون 

وای چقد راحت گناه کسیو ندیده گردن میگیرید.

خیلی دلم گرفته از این موضوع 

منم اول فکر میکردم شاید خودشو اتیش زده باشه بعد که حرف دکترا رو شنیدم حالم بد شد

خواستم اینجا بگم که یه کم دلم سبک بشه 

بعد مردایی هم هستن که زن هاشون رو به قصد کشت میزنن شاید این تاپیک رو ببینن و یه تصمیم اساسی برای زندگیشون بگیرن