2789

لطفا توی این شب جمعه برام دعا کنید وام بهمون تعلق بگیره 

زودتر بریم سرخونه زندگیمون 

خواهری کنید در حقم😭😭😭

ان شاءالله که جور میشه از صمیم قلب از خدا میخوام خدا گره مشکلاته همه رو باز کنه وام چی هست حالا؟

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وام ازدواج عزیزم

ایواااای مگه اونم با گیرو دار میدن؟برا ما پونزده بود نفری بعد چند ماه بعد تا ما گرفتیم شد پنجاه

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
وام ازدواج عزیزم

مام لنگ وام مسکن اولیها هستیم خونه قیمتش رسیده به سقف ولی وام مسکن همون هشتاد تومنه توام برای ما دعا کن که بریم خونه خودمون

ایواااای مگه اونم با گیرو دار میدن؟برا ما پونزده بود نفری بعد چند ماه بعد تا ما گرفتیم شد پنجاه

مال ما از بانک نیست 

نامزدم جانبازه مدافع حرمه از طرف بنیاد به همه میدادن نوبت ما که رسید میگن بودجه نداریم الان معلوم‌نیست کی بیاد 

بخدا اگه بهمون بدن همه چیزمون درست میشه به یک ماه نمیکشه میریم خونه خودمون

مام لنگ وام مسکن اولیها هستیم خونه قیمتش رسیده به سقف ولی وام مسکن همون هشتاد تومنه توام برای ما دعا ...

ای جان‌ان‌شاءالله هرچه زودتر درست بشه و برین خونه خودتون با آرزوی سلامتی و خوشبختی فراوان

مال ما از بانک نیست  نامزدم جانبازه مدافع حرمه از طرف بنیاد به همه میدادن نوبت ما که رسید میگن ...

ان شاءالله خوشبخت بشید عزیزم چقدر مگه میدن ببخشیدا همش سوال میکنم مام جانباز داریم تو خانواده خواستم ببینم میشه کاری کنه برامون

ان شاءالله خوشبخت بشید عزیزم چقدر مگه میدن ببخشیدا همش سوال میکنم مام جانباز داریم تو خانواده خواستم ...

مرسی عزیزم 

همون وام ازدواج که نفری ۵۰ 

همون وام مسکن

منتها بدون سوده و هم اینکه برای پس دادنش از حقوق جانبازیش کم میکنه تا هروقت که تموم شد 

مرسی عزیزم  همون وام ازدواج که نفری ۵۰  همون وام مسکن منتها بدون سوده و هم اینکه برای پ ...

اهااااا من فکر کردم زیاده توکل بخدا دوستم عزیزم ان شاءالله مشکلات هممون حل بشه