2777
2789

بیاین اگر نکتہ ای چیزی بلدین یاد بدین ب بقیہ ھم 🧡

مثلا واس از بین بردن رسوب توی اتو یا کف پارچ از سرکہ استفادہ کنید 

تفالہ ھای قھوہ تونو دور نندازید بریزید پای گلدوناتون(البتہ دقت کنید ک ن ھر گلی)

اگر میخواین یکیو ساکت کنید موقع حرف زدن 

یکبار چشم چپ یکبار راست بعد پیشونی  این مثلثو ھی با نگاھتون دنبال کنید 

اگر کف پاتون پوست پوست میشہ ی موز رو لہ کنید بریزید تو نایلون و بپوشید ب پاتونو ی جوراب روش 

۳ ۴ ساعت بمونہ 

تا جایی ک میتونین بذارین موھاتون چھرتونو قاب بگیرہ(بستگی ب موقعیتم دارہ) چون ۷۰ درصدرو زیبایی تاثیر دارہ ! 

شمام بگین یاد بگیریم 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

وای چه تاپیک خوبی

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشمان امد❤

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
وای چه تاپیک خوبی

بگو خب توعم☺خوشحالمون کن 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

برای پاک کردن لک قهوه سرکه خوبه .

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

دلم میخاد امداد و نجات و تزیقات و فورتهای پزشکی یادبگیرم 

ی مهارته 

ن ک پول دربیارم 

🥺

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃