2777
2789
عنوان

بچه ۸ماهم فقط شیرمو میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 131 پست
عزیزم دیگه بنظرم باید بلعین یادبگیره دیگ درسته ؟؟؟ الرژی داشته باشه چیا نباید بخوره

بلعیدن بلده. به نظرم نمیجوه

برای الرژی لبنیات

مغژها

ادویه

یه تعداد از میوه ها

جو و تخم مرغ

باید حذف بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلعیدن بلده. به نظرم نمیجوه برای الرژی لبنیات مغژها ادویه یه تعداد از میوه ها جو و تخم مرغ بای ...

ممنون عزیزم ولی قبلا خیلی خوب حریره میخورد الان نه 

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
دختر من که الان چهار و نیمه اصلا حریره نمیخورد منم از رو ناچاری بهش بادوم پودر شده میدادم که اثرش رو ...

عه میتونم پودرشو بدم

پسرم قدشم ۶۸ هس میگن کمه 

دختر من که الان چهار و نیمه اصلا حریره نمیخورد منم از رو ناچاری بهش بادوم پودر شده میدادم که اثرش رو ...

شما چقد میدین توکارت بهداشت نوشته با دوقاشق ارد فرنی بپزین ولی واقعا حتی ی قاشقشم نمیخوره

خواهرزاده منم نمیخورد گریه و همشون میداد بیرون تا میداد بیرون خواهرم به زور میداد تو دهنش  هر ...

بچه من موقع خوردن مولتی و قطرل اهن اینجوریه منم مثل خواهرت رفتار میکنم😂اون در حال دویدن منم در حال گرفتنش بین دوتا پام میذارم و دستاشو با پام میگیرم و تو دهنش میریزم😂

بچه من موقع خوردن مولتی و قطرل اهن اینجوریه منم مثل خواهرت رفتار میکنم😂اون در حال دویدن منم در حال ...

😂😂😂ای خدا میرسه روزی که خودشون بخورن و مام ی نفس راحت بکشیم ادم بزرگا فقط منتظر یچیزین بخورن ولی کوچیکااااا😑😑😑

عه میتونم پودرشو بدم پسرم قدشم ۶۸ هس میگن کمه 

بله. بادوم رو خیس کن پودر کن بهش بده که چون تره گلوش نمیگیره. لااقل این طوری خواص بادوم بهش می رسه. 

قدشم خوبه. همیشه نمودار رشدش رو نگاه کن که نسبت به قبل بیشتر شده باشه به حرف دیگران توجه نکن

میگم دیگ بیشتر از غذا شیرمو میخوره ینی خوب نیس شیر اخه بعضیام میگن شیر بیشتر از غذا چاق میکنه نمیدون ...

بچه تایک سال بایدشیربخوره مهم ترازغذاست ولی توشیرخشک روجایگزین غذاکن خیلی ام خوبه دکترکودکان متخصص میگفت شیرخشک ازغدابرابچه زیریک سال بهتره

نفس من زندگی من پسرای قشنگم