2777
2789
عنوان

بچه ۸ماهم فقط شیرمو میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 131 پست
خوب براش درست کن لعاب برنج درست کن انواع پوره ها پسر منم ۸ماهشه ازصبح پای گازم تا شب هرچی نخوره به ...

نمیترسی گلوش بیسکوییت یا نون گیر کنه خدایی نکرده؟پسر منم۸ماهشه میترسم نون بدم دستش😥

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
مرسی عزیزم خدابرات حفظش کنه دعاکن مشکلی نباشه  ازوقتی بدنیااومده همینجوره شیرمیخورد بلافاصله پ ...

انشالله چیزی نیست یه دکتر ببراحتمالا رفلاکس داره دارو بگیره خوب میشع

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سالشه میکس که میدم خوبه اما الرژی داره یه چیزایی رو اصلا نباید بدم بعد نمیجوه فقط قورت میدخ ح ...

عزیزم دیگه بنظرم باید بلعین یادبگیره دیگ درسته ؟؟؟

الرژی داشته باشه چیا نباید بخوره

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
نمیترسی گلوش بیسکوییت یا نون گیر کنه خدایی نکرده؟پسر منم۸ماهشه میترسم نون بدم دستش😥

نه اگه ندی یاد نمیگیره بزرگ نمیدم که گیر کنه هواسمم هست بهش یاد گرفته دیگه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اره معدش حساس شده الان ۷ونیم ماهشه چی براش مناسبه بنظرت

الان زیاد نیازی ب غذا نداره بنظرم

اب سیب درحد یک نمره 

مثلا ی قاشق فرنی بده بخوره

فرنی هم کاملا سبک باشه کاملا سبک

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙
عزیزم میکسش کن یا حداقل بکوبش گناه داره اذیت میشه شاید برا همین بالا میاره غذای سفره هم حالا بهش نده ...

اخه من برادخترم میکس میدادم گفتن باید بلعیدن یادبگیره تازه بیسکوییت مادرو این چیزام دوس نداره 

منم هی با بازی و همه جوره به دخترم غذا میدم ولی لاغره بچه خواهرت خوبه وزنش؟

اونم لاغره از نظرماها البته😂😂😂

ولی بردش ی دکتر خوب گفته بود عادی وزنش و خیلیم خوبه چون قد میکشه فکر میکنی لاغر گفته ی مدت تحت نظرم باش تا خیالت راحت بشه

شیر بد میخوره با پودر کاکائو خوب میخوره که دکتر بهش ی پودر داده طعم کاکائو و رنگش کاکائویی ولی پودر مقوی اونو میریزه تو شیر میخوره شیرو 

الان بهمنم نوبت داره

ما قزوین هستیم دکتر جبیبی خیلی کارش خوبه برده پیش اون بدم نوبت میده و ی منشی بد اخلافم داره 😆

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
الان زیاد نیازی ب غذا نداره بنظرم اب سیب درحد یک نمره  مثلا ی قاشق فرنی بده بخوره فرنی هم کا ...

میگم دیگ بیشتر از غذا شیرمو میخوره ینی خوب نیس شیر اخه بعضیام میگن شیر بیشتر از غذا چاق میکنه نمیدونم ک

اخه من برادخترم میکس میدادم گفتن باید بلعیدن یادبگیره تازه بیسکوییت مادرو این چیزام دوس نداره 

اره میگن ولی دیگه نه سفت حداقل بکوبش من که تا یکسالگی میکس میکردم بستگی به دندونم داره اگه دندون زود دربیاره باز یه چیزی ولی اگه نه سختش میشه کوچولوت

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

اخی درکت میکنم رفلاکس داره ،اشکال نداره همون شیر. رو بده ،منم پسرم همینطوری بود از یکسال ب بعد کم کم غذا داره میخوره ،نگران نباش ذائقه شون برمیگرده ،با همون شیر ادامه بده ،ماهم فرشامون شده استفراغ ،شامپوفرشم میکشم فایده نداره

اونم لاغره از نظرماها البته😂😂😂  ولی بردش ی دکتر خوب گفته بود عادی وزنش و خیلیم خوبه چون قد ...

خخخ مرس عزیزم ک وقت گذاشتی برام

نه دخترمن ۴سالشه و ۱۳ نشده ۲۰۰کم داره هنو ینی از ناچاری میگم دخترم طلاس هرگرمش بایه گرم طلا برابره براهمین نمیخاد چاق شه چون طلا گرون شده😂😂😂

منم اردبیلم بخدا خیلی زیااااااد بدمش دکتر و هی اشتهااور و فلان هیچی به هیچی

اره میگن ولی دیگه نه سفت حداقل بکوبش من که تا یکسالگی میکس میکردم بستگی به دندونم داره اگه دندون زود ...

عزیزدلم خب منم گفتم کلا میکس نه ولی له که میکنم نمیتونه که درسته بخوره مثلا 

اخی درکت میکنم رفلاکس داره ،اشکال نداره همون شیر. رو بده ،منم پسرم همینطوری بود از یکسال ب بعد کم کم ...

شیرتو میخورد مشکلی تو رشدش نداشت؟؟؟مثلا کمبود وزن

الان چن وقتشه؟وزنش خوبه