2777
2789
عنوان

بچه ۸ماهم فقط شیرمو میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 131 پست
خب فرنی دوس نداره گیر نده بهش سوپ بده یا برنج له شده

کلا رو زبونش یچیز نرم یا سفت باشه زود بالا میاره دخترمم همچنین

یا غذارو میدم میام اینور میبینم بالا اورده 

زیادم نمیدما خیلی کم حالا

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
به نظرم ریفلاکس و‌آلرژی

نمیدونم ک خداکنه مشکلی نباشه

من زیاددیدم بچه ها هی عق میزنن ولی اصلا بالا نمیارن ولی بچه های من منتظر بهونن فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ۷ماهونیمشه الان اره از گرسنگیش بوده بازم سعیتو بکن خیلی رقیق درست کن شاید غلیظ میدی

مرسی عزیزم ببخشا تو چقد بش میدی غذا یا توچه وضعیتی میدی خوابیده یانشسته برامن هرجوری میدم بالا میاره

نمیدونم ک خداکنه مشکلی نباشه من زیاددیدم بچه ها هی عق میزنن ولی اصلا بالا نمیارن ولی بچه های من منت ...

پسر من بد بالا میاره

از الرژی هم‌هست

و این که بدون میکس نمیتونه بخوره

مرسی عزیزم ببخشا تو چقد بش میدی غذا یا توچه وضعیتی میدی خوابیده یانشسته برامن هرجوری میدم بالا میاره

تو هر دو حالت میدم اگه نشسته نخوره میخوابونمش

هواسشو پرت میکنم میدم بهش 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پسر من بد بالا میاره از الرژی هم‌هست و این که بدون میکس نمیتونه بخوره

چن ماهشه چقد بش غذا میدی و تو چه حالتی و بعداینکه خورد چجوری نگهش میداری اینا خیلی مهمن بچه دوممه ولی یکاری باهام کردن ک دیگ نمیدونم کدوم راهوبرم جواب بده

تو هر دو حالت میدم اگه نشسته نخوره میخوابونمش هواسشو پرت میکنم میدم بهش 

مرسی عزیزم خدابرات حفظش کنه دعاکن مشکلی نباشه 

ازوقتی بدنیااومده همینجوره شیرمیخورد بلافاصله پس میداد بیشترشو

امروز اصلا براش غذا جدا نپختم صب یذره از نیمروی خودمون خورد...دوروز پشت سرهم بعدخوردن حریره بالا اور ...

نیمرو نباید بدی خب؛تخم مرغ بچه۸ ماهه باید ۲۰دقیقه آبپز بشه اونم فقط زرده باید بدی بخوره؛اصولی غذا بده بالا نمیاره

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
آخه این همه میگن به زور غذا ندید به بچه نمیدونم ...

خواهر من که روش خودش رفت

با اینکه اولین نوه بود و همه ما حساس😆 و اولین بچه ابجیم تازه ابجیم همش ۲۷ سالش بود و هیچ تجربه نداشت

الان دخترش ۲ ساله اش مارو میبینه سر سفره نمیاد و بازیگوشی میکنه خواهرم میگه هرکاری میخای بکن ولی یکم دیگه باید بخوری اونم میشینه میخوره بخادم در بره نمیتونه😂😂😂

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
عزیزم غذای سنگین یهو بهش نده اول یکم اب سیب مثلا بدش بخوره بعد ۱۰ماهگیش حدودا بسکوییت مادر اب کن ب ...

اره معدش حساس شده الان ۷ونیم ماهشه چی براش مناسبه بنظرت

چن ماهشه چقد بش غذا میدی و تو چه حالتی و بعداینکه خورد چجوری نگهش میداری اینا خیلی مهمن بچه دوممه ول ...

یک سالشه

میکس که میدم خوبه

اما الرژی داره یه چیزایی رو اصلا نباید بدم

بعد نمیجوه فقط قورت میدخ

حالا یذره حتی یدونه برنج میکس نباشه هدچی خورده بالا میارع

خواهر من که روش خودش رفت با اینکه اولین نوه بود و همه ما حساس😆 و اولین بچه ابجیم تازه ابجیم همش ۲۷ ...

منم هی با بازی و همه جوره به دخترم غذا میدم ولی لاغره بچه خواهرت خوبه وزنش؟

عزیزم میکسش کن یا حداقل بکوبش گناه داره اذیت میشه شاید برا همین بالا میاره غذای سفره هم حالا بهش نده بد عادت میشه میخواد غذاهاش طعم دار بشه

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم