2777
2789
عنوان

بچه ۸ماهم فقط شیرمو میخوره

881 بازدید | 131 پست

سلام مامانا

بچم ۸ماهشه غذارو بالا میاره شیرمو بیشتر دوس داره انگار 

شایدم ازرو گرسنگی و ناچاری چیکارکنم

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

ببین چی دوست داره

میوه رو پوره کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذارو میکس میکنی واسش؟

ببین سیب زمینی اب پز زرده تخم مرغم دوس نداره حریره یا فرنی هم میدم بعد خوردن بالا میاره واقعا تموم زندگیم شده استفراغ

ببین سیب زمینی اب پز زرده تخم مرغم دوس نداره حریره یا فرنی هم میدم بعد خوردن بالا میاره واقعا تموم ز ...

شاید رفلاکس داره گناه داره ببرش دکتر

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

یعنی فقط سیب زمینی اب پز میدی بهش؟ 

سوپ ندادی بهش تاحالا؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چی میدی غذا که بالا میاره؟

امروز اصلا براش غذا جدا نپختم صب یذره از نیمروی خودمون خورد...دوروز پشت سرهم بعدخوردن حریره بالا اورد حریره هم خودم درس میکنم

ببین سیب زمینی اب پز زرده تخم مرغم دوس نداره حریره یا فرنی هم میدم بعد خوردن بالا میاره واقعا تموم ز ...

اصلا طبیعی نیست

کم کم بهش بده سوپ درست کن میکسش کن

آب سیب بده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خواهرزاده منم نمیخورد گریه و همشون میداد بیرون

تا میداد بیرون خواهرم به زور میداد تو دهنش 

هرجی این پروتر خواهرم بسی پروتر 😂😂

میگفت رو بدم بعدا از پسش بر نمیام واقعنم جواب داد 

وقتی ما بودیم روشو زیادتر میکرد خواهرم میبردش تو اتاق درم میبست غداشو میداد

حتی وقتای که فرار میکرد میذاشت لای پاهاش گریه ام میکرد میگفت باید بخوری نمیتونی در بری میخوری بعد میری 

خدایش من همیشه میگفتم نکن ولی الان میبینم واقعا کارش درست بود چون بهش یاد داد اونم دستش اومد 😆

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))