2777
2789

خیلی بی استفادس نخر 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من متوجه نمیشم .. پس  نی نی رو تو ماشین کجا میزارید که میگید بلااستفاده هست ؟ 

من که میگم به شدت استفاده میشه ..حتما بخر 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
سلام من تو یه تاپیک دیگه دیدم شما فیبرم داشتی، چیکار کردی عمل کردی؟؟ اندازش چقد بود؟؟

سلام نه باهمون فیبرم ها باردار شدم،زیاد بود، بزرکتریتش هشت سانت،چندسال نازایی داشتم ولی باردارشدم ،الان چندروزه زایمان کردم طبیعی

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
توی بغلمون دیگه

خب این کار به شدت خطرناک و غیر اصولی هست .. بچه باید تو صندلی خودش بشینه .. کمربند هم باید بسته باشه ... 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
خب این کار به شدت خطرناک و غیر اصولی هست .. بچه باید تو صندلی خودش بشینه .. کمربند هم باید بسته باشه ...

چرا خطرناکه بچه توی بغلمون که کمربند ما بسته باشه جاش امن تر هست به نظرم من برای بچه اولم کریر گرفتم اصلا استفاده نکردم 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
سلام نه باهمون فیبرم ها باردار شدم،زیاد بود، بزرکتریتش هشت سانت،چندسال نازایی داشتم ولی باردارشدم ،ا ...

خب بسلامتی ،تو بارداری مشکلی نداشتی با وجود فیبرم؟ فیبرمات بزرگتر شدن؟؟