2777
2789
عنوان

دانشجویان تهران _ شریف _ شهید بهشتی _ علامه طباطبایی _ بیاید🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 32 پست
من دانشگاه ایرانم حسودیم شد😂😐 اخه رشتت چیه 😐هم شریف هم علامه طباطبایی یکی مخصوص ریاضیا یکی انسا ...

من انسانی ام 

ولی بیشتر مد نظرم با پشتکار  ها و پر تلاش ها و برنامه ریز ها بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای هستی؟ اگه ریاضی فیزیکی تست بزن  مهارت تست زنیتو ببر بالا  اگه ۲۰ درصد میخونی ...

انسانی ام 

تو درس ها هم متوسط رو به بالا هستم 

فقط برنامه ریزی مشکل دارم

من انسانی ام  ولی بیشتر مد نظرم با پشتکار  ها و پر تلاش ها و برنامه ریز ها بود

من رتبه ی ۴۷۰ تجربیم

پزشکی دانشگاه ایران

ولی واقعا هیچی راجع به رشته ی شما نمیدونم .

به نظرم بهتره یه تاپیکی بزنین با مضمون رتبه های زیر هزار کشوری رشته ی انسانی بیان 

نتیجه ی بهتری میبینین

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
من رتبه ی ۴۷۰ تجربیم پزشکی دانشگاه ایران ولی واقعا هیچی راجع به رشته ی شما نمیدونم . به نظرم بهتر ...

من تخصصی نمیخوام 

صرفا میخوام کسی باشه که راهنمایی کنه که استرس، پایبند نبودن به برنامه، بی انگیزه ای و.. رو رفع کنم

من انسانی ام  ولی بیشتر مد نظرم با پشتکار  ها و پر تلاش ها و برنامه ریز ها بود

من دانشگاه تهران بودم ورودی 83

ی بار برنامه ریزی کن و بشین بخون

هی هر روز نشین نصف وقتتو واسه برنامه ریزی تلف کنی

فقط دقیق و عمقی بخون و بعدش حسابی تست بزن که هم مهارت تست زنیت بالا بره هم مرور درس ها

ایشالله موفق باشی

دوستان اگر ممکنه این شش ماه بتونید مقداری به من کمک کنید خیلی خوبه  واقعا این مسیر رو تنهایی ر ...

اصلا هم سخت نیست اگه خود آدم اراده و انگیزه داشته باشه

کتاب و منبع واسه همه مشترکه

کتاب تست هم که توی همه کتابخانه عمومی ها پیدا میشه

من خودم فک کنم ده هزار تومن واسه کنکورم خرج نکردم

هیچکس هم پشتم نبود یعنی اصلا تو این فازها نبودن

اصلا هم سخت نیست اگه خود آدم اراده و انگیزه داشته باشه کتاب و منبع واسه همه مشترکه کتاب تست هم ...

واقعا دشواره این‌ مسیر 

یه نفر باید باشه تو این شش ماه واقعا 

من تخصصی نمیخوام  صرفا میخوام کسی باشه که راهنمایی کنه که استرس، پایبند نبودن به برنامه، بی ان ...

تاپیک صرفا برای به یادگار موندنم رو مطالعه کنین

البته بیشتر حرف تخصصی در مورد رشته ی تجربیه

ولی مطالبیش ممکنه به درد شمام بخوره

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!