2777
2789
عنوان

چه جوری به بابام بگم پولمو بده

370 بازدید | 11 پست

دو ماه پیش بابام خونه خرید ۳۰ میلیون پول کم داشت 

همون موقع واسه داداشمم ماشین در اومد ثبت نامی بخاطر خرید خونه نتونست پول ماشینو جور کنه بده برا همین شوهرم گفت ماشینو من بر میدارم قسط اولشو داد

۳۰ میلیونم به بابام قرض داد قرار شد قسط دوم که سه ماه بعد بود بابام بده قرضش تسویه بشه

اما داداشم به ما نگفت که تحویل یکسالس حالا بابام اینا یه سهام داشتن فروختن ۵۵ میلیون دستشون اومد 

حالا شوهرمم ناراحته که چرا داداشت نگفت ماشین تحویلش یکسالس چرا پول دارن پول منو نمیدن حالا چی جوری بگم که ناراحت نشن دو ماهه پولو دادیم ولی میدونم الان پول دارن ولی به روی خودشون نمیارن 

به مادرت بگو بهش بگه

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینجاس چی بگم چه جوری بگم

بگو مامان خیلی بی پولی خیلی بی چاره ایم

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
خب خودتون توافق کردین  اونا هم میخوان قسط دومتون رو بدن دیگه

اخه شوهرم میگه گفت که سه ماه دیگه ماشین تحویل میدن رو این حساب پولو داد شوهرم گفت هم کمکشون کردم هم ماشینم در اومد اونا خودشون میدن دیگه نیاز نیست رو بندازیم خودمون بخوایم پولو بده حالا فهمیده تحویل یکسالس داداشمم میدونه قرض دارن با اون پولی که الان دستشون اومده رفته بینیشو عمل کرده خب شوهرمم میگه وایسم پولم یکسال بمونه دستشون 

خب خودتون توافق کردین  اونا هم میخوان قسط دومتون رو بدن دیگه

چ‌ توافقی؟ 

چ‌ پدرش باشه چ‌ برادرش بهشون‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌راستش‌ رو نگفتند میخوان‌ یک سال ۳۰‌ تومنشون‌ دستشون‌ باشه‌ بعد بدن‌ 

۷۰ سال ندن‌ بهتره که 

مگه خودشون‌ چشونه‌ سال دیگه بدن‌ 

پولشون هم تو دست اونا نمیخوابه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏