2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم و در انتظار بچه دار شدنم که نمیشه😐😐😐 میشه از تجربیاتتون برام بگید ؟ داروهای گیاهی موثرن در درمان من؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید🙂🙂

اره عزیزم دارو گیاهی اثر داره

ولی با مشورت دکتر سنتی

پیش دکتر زنان هم برو تا وضعیتت بررسی بشه

اضافه وزن داری ؟ چند ساله منتظری ؟

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم دارو گیاهی اثر داره ولی با مشورت دکتر سنتی پیش دکتر زنان هم برو تا وضعیتت بررسی بشه اضا ...

ی کم اضافه وزن دارم.... تحت نظر دکترم ولی احساس میکنم فایده نداره😐😐 نمیدونید چه داروهایی؟؟

طب سنتی درست حسابی بری بله حتما کمکت میکنن 

ازین تجویزای عادی نه ها 

چون ممکنه همون داروی گیاهی هم عوارض بد داشته باشه برا کسی 

باید زیر طر طب سنتی باشی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
ی کم اضافه وزن دارم.... تحت نظر دکترم ولی احساس میکنم فایده نداره😐😐 نمیدونید چه داروهایی؟؟

نه ولی کلا سیاه دانه و عسل واسه بیماری های زنان خوبه 

سعی کن رحمت گرم باشه واسه بارداری خوبه

ی سری قرص شیمیایی هم هست که دکتر زنان میده 

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤