2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانگردی و جهانگردی

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

اول همه نمرهد۶ونیم ایلتس بعد یکم بخودم برسم خوشگلاسیون کنم بعد یکسری چیزای لاکشری بخرم اولیس ست چمدون شیک و چیزای دیگه بعدشم مهاجرت و زندگی جدید

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

خیلی دارم گواهینامه بگیرم

خونه بسازیم به سلیقه خودم 

استقلال مالی 

رسیدن به موفقیت ها چشمگیر 

ثبت نام کلاسهای مورد علاقم و....

که همشونم پول میخواد 😞

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞
اول همه نمرهد۶ونیم ایلتس بعد یکم بخودم برسم خوشگلاسیون کنم بعد یکسری چیزای لاکشری بخرم اولیس ست چمدو ...

به خودت برسی یعنی چی منظورت اینه مثلا لاغر یا چاق بشی یا عمل بینی اینا؟

اولین هدفم به دست آوردن آرامش روحیه دومیش به دست اوردن سلامتیم سومیش قبول شدن تو امتحان بیمه  چهارمیش گرفتن نمایندگی بیمه پنجمیش ازدواج با به آدم خیلی خوب ششمیش به دنیا آوردن یه پسر بچه خوب هفتمیش شدن مادر خوب آخریش مرگ