الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا مشخص نیست همه جیزم تو هفته ۶ خوب بود یهو لکه بینی پیدا کردم و گفت اینطوری شده
الان حالت خوبه عزیزم
یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
ان شاالله مامانم ازم دوره دیگه از بارداری میترسم چون مطمئنم بعدش استراحت مطلقی میشم
نه عزيزم خيلي ها واسشون اتفاق ميفته من بعد سقطم استراحت مطلق بودم اما به خاطر رحم دوشاخ سقط زير دوماه ممكنه بدون هيچ دليلي رخ بده به جيزاي خوب فكر كن كه واسه ات ان شاالله خوب اتفاق بيفته
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر