2777
2789
عنوان

تاحالا شده بغض کنید ؟

133 بازدید | 17 پست

شده تاحالا بغض ‌کنید ولی اجازه گریه کردن نداشته باشید ونتونید به هردلیلی اونو بغضو فروکش کنید چکار کردید ؟؟؟

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

سکوت کردم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

زیاد این مواقع نمیتونم حرف بزنم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پیش اومده برام ....میومدم نی نی سایت مثل الانم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
زیاد این مواقع نمیتونم حرف بزنم

دقیقا کسی هم بخاد بام حرف بزنه با اشاره باهاش حرف میزنم😅

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

آره 

پشت تلفن 

داشتن از عروسیش حرف میزدن 

بغض کرده بودم ، دعا میکردم گریم نگیره که نفهمن هنوزم میخوامش 

سخت نگیر ، قراره بگذره

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
آره  پشت تلفن  داشتن از عروسیش حرف میزدن  بغض کرده بودم ، دعا میکردم گریم نگیره که ...

درسته سخته پسرا خیلی ... راحت فراموش میکنن بیشعورا

بله زیاد موفق نمیشم

همیشه تو تاپیک دیگران میدیم که یکی التماس دعا داره میگفتم فازشون چیه درک نمیکردم حالشونوکه بی اجازه استاتر  ولی الان دو روزه بغض داره خفم میکنه امانم نمیده التماس دعا دارم اسی اگه دوس نداری تا بگو تا وقت هست پستم رو حذف کنم

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم
بله زیاد موفق نمیشم همیشه تو تاپیک دیگران میدیم که یکی التماس دعا داره میگفتم فازشون چیه درک نمیکرد ...

نماز شب بخون ادم خییلی اروم میکنه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖