2777
2789
عنوان

کمربند یا همون شکم بند بارداری

161 بازدید | 12 پست

من دیسک دارم تو هفته بیست هستم میخواستم کمربند بارداری بگیرم ،اونایی که تجربه استفاده شو دارین سایز الان بگیرم یا باید بزرگتر بگیرم

یکم بزرگتر بگیر من سایزم لارژ بود ایکس لارژ گرفتم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمینی

برو اونجا خود فروشنده راهنماییت میکنه یکی دوتارو برات امتحان میکنه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
برو اونجا خود فروشنده راهنماییت میکنه یکی دوتارو برات امتحان میکنه 

فروشنده یدونه داد آورد م خونه کوچیکه باید ببرم عوض کنم،حالا موندم سایز الان بگیرم یا بزرگتر ،چون کشی احتمال داره شل هم بشه

فروشنده یدونه داد آورد م خونه کوچیکه باید ببرم عوض کنم،حالا موندم سایز الان بگیرم یا بزرگتر ،چون کشی ...

پاک سمن بگیر بعدم اواخر شکم بزرگ میشه مال من چسبی بود تنگو گشاد میشد اگه داشتم دم دستم عکس میدادم

پاک سمن بگیر بعدم اواخر شکم بزرگ میشه مال من چسبی بود تنگو گشاد میشد اگه داشتم دم دستم عکس میدادم

همون پاکسمن هست یکم کوچه لارج برام ،حالا موندم ایکس لارج بگیرم یا ۲ایکس لارج

همون پاکسمن هست یکم کوچه لارج برام ،حالا موندم ایکس لارج بگیرم یا ۲ایکس لارج

سایزت قبل بارداری چن بود؟؟،الان چن کیلو اضافه کردی؟؟

هفته بیستم ۲ کیلو اضافه کردم 

خب پس همون ایکس لارژ بگیر من هفته ۲۰حدود ۷کیلو زیاد کرده بودم شکمم بزرگ بچم درشت بود ایکس لارژ گرفته بودم