2777
2789
عنوان

دورهمی و خنده با آواخانوم😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 7262 بازدید | 998 پست
لال عمت بشه😏🙄😂😂

فعلا تو شدی گوزو😂😂😋

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اره الان یادم اومد ان شاءالله بهترینها واست رقم بخوره عزیزم😍😘

مرسی گلم😍

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهسا نمیری لال شو 😂😂نکبت

😁🔥

این روزا خیلی کربن دی اکسید خونم افتاده پایین شما راه حلی نداری ک ببرمش بالا؟😎😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😂😂😂😂😂همینکه نفس لال شد کافیه. فدوت بشم. ب خ امضاتم دارم‌برات😏

قااااه_قاااااه😂#  

قلبمو_ضعیف_نکن#  

من_بیگناهم#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@nafasبلای۲     😁😁😁😁نوش جونت مشنگگگ

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خدارو شکر خیالمو راحت کردی😂

تو مجازی بچه دارم خواهر چن تا شوهرم دارم ولی واقعی بابام قرارع ترشیم بندازه بعد از ۳۰ شوورم بده 😌😌😂😂😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
نفس بخدا دارت میزنم سگگگ تمومش کن این بازی کثیفو منو ب فنا ندع نزار جنگ شروع ش   / حسود بدبخ. ...

🤣🤣🤣خودت شروع کردی این بازیه کثیفو🤣🤣کاری میکنم مث سگو گربه شین😂😂😂

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
قااااه_قاااااه😂#   قلبمو_ضعیف_نکن#   من_بیگناهم#  

صب کن‌فقط😏😏😏😏😏😏😏😏😏

اونم با نوشته های رنگی رنگی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😎😎😎 کیه کیه در میزنه

درتون انگار خرابه فقط صدا میده🤣🤣🤣

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
🤣🤣🤣باشه خداروشکر سهیلو نگفتی😂🤣🤣

اونم هس/

ی لحظع ی پسر افتاد جلو چشم ک گیس میکشع بعدش میشینع زمین میزنع تو سر خودش پاهاشم دراز میکنع لپاشو چنگ میزنع/

خودم ازش میپرسم دوست بدون سنمه 🤣😝😝🌺

مهم نی 18 منم اون 19

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
ح.ر میشناسی؟

قطعا میشناسم ولی رمزی نمیشناسم😒

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️